Mobilyacılar Avrupa Devine De El Attı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilyacılar Avrupa Devine De El Attı
07 Eki 2015 / Çar 08:55
/ 1.801 Kez Okundu
| |

İnegöllü mobilyacılar, İMOS (İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği) organizasyonu ile Avrupa’nın mobilya üretim merkezi konumunda olan ülkeye çıkartma yaptı.

İnegöllü mobilya üreticileri, Avrupa’daki en büyük mobilya üreticisi ülkelerden biri olan Polonya’yı yakından incelemek üzere Poznan’da düzenlenen Mobilya ve Yan Sanayi fuarına bir program düzenledi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK RAKİPLERİNDEN BİRİ

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin organize ettiği fuar gezisine 12 firma temsilcisi katıldı. Fuar gezisine ilişkin açıklamalarda bulunan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ “Bildiğiniz gibi Polonya Avrupa’nın mobilya üretim merkezi konumunda. Pazarını çeşitlendirmeye çalışan ülkemizin de en büyük rakiplerinden biri. Bu sebeple bu ülkeye dönük bir tur programı organize ettik. Bu programda mobilyacılarımız hem mobilya yan sanayi ve makine fuarını ziyaret edecek, hem de mobilya üreticilerini ve mağazalarını ziyaret edecekler. Pazarın analizini yapmak, güçlü ve zayıf yönleri iyi tespit etmek açısından çok önemsediğimiz bir program oldu. İnşallah amacına ulaşır” dedi.

2016 PROGRAMI DA HAZIR

İMOS Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuarlar Komisyonu Başkanı Suat Aras ise “Komisyon olarak bir yıl öncesinden faydalı olabileceğini düşündüğümüz fuarları tespit ettik. Amacımız mobilya üreticilimizin hem yeni pazarları görmesi, hem de Polonya gibi mobilya üretimi konusunda güçlü ülkeleri yerinde görmesi. 2016 için de çalışmalarımızı yaptık. Yakın zamanda mobilyacı arkadaşlarımızla paylaşacağız inşallah” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.