Mobilyacıların çilesi bitiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilyacıların çilesi bitiyor
27 May 2018 / Paz 20:57
/ 2.811 Kez Okundu
| |

Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü, tozdan ve çamurdan kurtuluyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda, asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de yaklaşık 7 kilometre uzunluğundaki sanayi yolunu asfaltlayarak, işadamları ve vatandaşların hizmetine sundu.

BAŞKAN AKTAŞ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümündeki mobilyacılara asfalt müjdesini veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, zaman kaybetmeden BUSKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başlanılması talimatı verdi.

2017 yılının Kasım ayından bu zamana kadar Ağaç İşleri Sanayisi’nde toplam 7 kilometrelik asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirildi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İhracatın yoğun olduğu sanayi bölgesindeki 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 28. ve 29. mobilya Sokaklarda önce BUSKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlandı. Ardından aynı bölgelerde sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BÜYÜK HİZMET

Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmet sayesinde ulaşım kolaylığı sağlanırken; toplam maliyeti 5 milyon TL olan Ağaç İşleri Sanayisi’ndeki çalışmalar çerçevesinde 16 bin 850 ton ‘bitümlü temel sıcak karışım’, 45 bin 150 ton ‘plentmiks temel’, 4 bin 840 ton ‘alt temel’, 3 bin 700 ton dolgu malzeme kullanıldı.

BAŞKAN TABAN YERİNDE İNCELEDİ

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,

“Bursa Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Küçük Sanayi Sitemizde tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Esnafımız için hayırlı olsun.” dedi.

Bu arada Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünde yürütülen ve alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının sona ermesiyle mobilyacılar tozlu ve çamurlu yollardan kurtulacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.