Mobilyacıların gözü Starwood’da, aynı hassasiyeti bekliyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilyacıların gözü Starwood’da, aynı hassasiyeti bekliyorlar
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Mar 2020 / Per 10:43
/ 20.804 Kez Okundu
| |

SANKO’nun müşterilerinin borçlarını 60 gün ötelemesinin ardından İnegöl Mobilyasındaki üreticiler gözlerini Starwood firmasına çevirerek aynı hassasiyeti beklediklerini ifade ettiler.

İnegöl’de üretim yapan SANKO Holding, müşterilerinin, Türkiye’nin ve dış ticarette pazar konumunda olan ülkelerde yaşanan sağlık kökenli ekonomik sıkıntılarına çözüm olması amacıyla bir dizi karar aldı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, müşterilere ve topluma karşı duyarlılıklarının bir gereği olarak, 31 Mart 2020 tarihine kadar SANKO şirketlerinden yapılan tüm satışların vadelerinin, “vade farkı ilave edilmeksizin 60 gün ertelendiğine” dikkat çekildi.

Öte yandan müşterilerin mevcut borçları 60 gün ötelendi.

SANKO’nun bu açıklaması İnegöl’de iş dünyasında takdir ile karşılanırken gözler Starwood firmasına çevrildi. İnegöl’de ki üreticilerden Starwood’dan, SANKO’nun aldığı gibi kararlar almasını beklemekte

AYNI HASSASİYETİ STARWOOD’DAN BEKLİYORUZ
Yenice Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nedim İncebay SANKO’nun yaptıkları için teşekkür ederek aynı hassasiyeti Starwood’dan beklediklerini ifade etti.

ZAM SÖYLENTİLERİ VAR
Öte yandan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan “Ham maddelerimize zam söylentileri var bu zamanda yanımızda olanları ve olmayanları üreticilerimiz değerlendirecektir tarih bir gün hatırlatır” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.