Mobilyaspor’dan Başkan Taban’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mobilyaspor’dan Başkan Taban’a Ziyaret
26 Tem, 2018 / Per 16:49
/ 3.468 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün yeni kurulan spor kulübü Mobilyaspor’un Başkanı Fatih Pal ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl’de bu sezon kurulan ve 2. Amatör Kümede mücadelesine başlayacak olan İnegöl Mobilyaspor’un yönetim kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Fatih Pal ve yöneticilerin katıldığı ziyarette, Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal bir açıklama yaptı. Mobilyaspor olarak yeni bir oluşum olduklarını ifade eden Pal; “Arkadaşlarımız mobilya sektöründen ve çarşı esnaflarından. İlk olarak 2. amatör kümede bir başlangıç yapacağız. Şekerspor'u satın alarak başladık biz bu işe. Lige katılmayan bir takımdı. En azından biz aktif hale getirelim dedik. Hem İnegöl mobilyasının bir markası olarak bize bir desteği olsun istedik hem de bir mobilyacı olarak şehrimizin değerinin ismini tanıtmak adına bizlerin aklına böyle bir şey geldi. Böyle bir oluşum başladı. Gençlerimizi nasıl kötü alışkanlıklardan uzak tutarız, altyapılarımızı oluşturarak sporun içine katarız diye düşündük. Sporun içinden geliyoruz. O nedenle gençlerimizi sporla bütünleştirelim istedik. İsmi İnegöl Mobilyaspor yapınca destekler de arttı ve açıkçası ilgi çekti. O yüzden inşallah güzel bir yola başladık. İnşallah güzel bir şekilde de ilerleriz” dedi.

İNEGÖL FUTBOL İÇİN ÇOK MAHİR BİR YER
Belediye Başkanı Alper Taban ise İnegöl’de faaliyete geçen Mobilyaspor’un başkan ve yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu kaydederek; “Tabi ki İnegöl'ümüzde spor denilince akla ilk gelen futbol. Futbol ile ilgili de tüm alanlarda takımlarımız var. İnegöl’ün bu konuda çok mahir olduğunu düşünüyorum. Çünkü genç bir nüfusa sahip İnegöl. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi hayat boşluk kabul etmiyor ve gençlerimizin daha doğru alanlarda yer alması hem onların faydasına hem de bulundukları yere değer katacakları için faydalı bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben kendilerini cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Çünkü sorumluluk almaktır yöneticilik. Tabi bu yükü her birlikte paylaşıyor olmak çok güzel” diye konuştu.

Ziyaret anısına Fatih Pal, Belediye Başkanı Alper Taban’a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.