MODEF fuarı hayırlı bereketli olsun

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MODEF fuarı hayırlı bereketli olsun
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Mar 2022 / Pzt 18:17
/ 400 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, 46. kez kapılarını dünyaya açan Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF)’in, tüm katılımcı firmalara hayırlar getirmesini temenni etti.

Türkiye’nin en köklü organizasyonlarından olan MODEF EXPO İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı bugün kapılarını açtı. 

46.’ncısı düzenlenen fuar ile alakalı açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, şu ifadeleri kullandı;

BOL VE BEREKETLİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDERİM
“Bu yıl 46.’cısı düzenlenen MODEF EXPO Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı. MHP ilçe teşkilatımızın yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte fuar açılışına katıldık.  Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl, yeni modellerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelecek profesyonel alıcılar ile buluşturacak. Ticaret şehri İnegöl'ümüzün lokomotif sektörü, ilçemize ve ülkemize önemli katma değerler üretmeye devam ediyor. 160 firmanın katılım sağladığı bu fuarın, katılımcılar açısından bol ve bereketli geçmesini temenni ediyorum. Bu şehrin büyümesi, üretiminin artması adına katkı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.