Modef’te Sürpriz Karşılaşma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Modef’te Sürpriz Karşılaşma
01 Kas 2015 / Paz 16:55
/ 15.186 Kez Okundu
| |

Bugün kapılarını açan MODEF EXPO 2015 fuarının açılışı sonrası stantları gezen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’nin ‘fıs fıs İsmail’ karakteriyle tanıdığı Süleyman Yağcı ile karşılaştı. Oyunculuk hayatı kısa süren Yağcı, şuanda mobilya pazarlamacılığı yapıyor.

MDOEF EXPO fuarının açılışı sonrası açılışı gerçekleştiren Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu stantları da gezdi. Stantlar dolaşıldığı sırada, Bakan Müezzinoğlu holde tanıdık bir isimle karşılaştı. Bu isim, Türkiye’nin Çocuklar Duymasın dizisiyle tanıdığı ‘fıs fıs İsmail’ karakterini canlandıran Süleyman Yağcı’dan başkası değildi.

Bakan Müezzinoğlu ile Yağcı, birbirlerine sarılıp hal hatır sordu. Bakan Müezzinoğlu Yağcı’ya seçimleri hatırlatınca, Süleyman Yağcı da “istikrar sürecek” diyerek yanıt verdi.

MOBİLYA PAZARLAMACILIĞI YAPIYOR

Türkiye’nin fıs fıs İsmail olarak tnaıdığı Süleyman Yağcı, oyunculuk hayatı kısa sürünce eski mesleği ambulans şoförlüğüne dönmüş ve buradan emekli olunca da mobilya pazarlamacılığına başlamıştı. Yağcı, fuara da mobilyaları görmek için geldi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.