MOFİS’ten Görkemli Açılış

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MOFİS’ten Görkemli Açılış
08 Nis 2016 / Cum 17:45
/ 1.729 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Büro Mobilyaları alanında üretim ve satış yapan MOFİS firması yeni satış mağazasının açılışını Ertuğrul Dizisi oyuncularının katılımıyla yaptı.

MOFİS firmasının Ankara yolu 2. Kilometre üzerindeki İKSS Mobilya Plaza’daki satış mağazasının açılışına Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra TRT1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul oyuncuları Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun, Geyikli karakteri canlandıran Kaptan Gürman ve Gümüştekin Bey karakterini canlandıran Mehmet Polat’ta katıldı.

Açılış öncesi Tarihi İnegöl Mehteri sahne alarak açılışa katılanlara küçük bir gösteri sundu.

GURUR DUYUYORUZ…

Mağaza Açılışı öncesi konuşan firma Sahibi Çağıl Duman açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Sektördeki 33. Senemizi bitirmiş bulunuyoruz. Çok mutluyuz. İnegölümüze ofis mobilyası sektöründe yaptığımız ihracatlarla değer katıyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz” dedi.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “İnegöl’de büro işleri çok fazla yoktur. Ama MOFİS firması yıllardır başarılı çizgilerini devam ettiriyorlar. Daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Kendileri Ertuğrul dizisine de sponsor oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

inegolonline.com/diger_resimler/842016-174434_162235.jpg" style="height:325px; line-height:20.8px; width:645px" />BEREKETLİ OLSUN…

Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça İnegöl’ün bereketli bir ilçe olduğunu söyleyerek, “Tarihin en güzel yansımalarını mehterimizle birlikte görüyoruz. İnegöl toprağı ve insanlarıyla bereketli. Herkes maddi, kültürel ve manevi zenginlik üretmek için çalışıyor. Bu zenginlikler paylaşılıp şükrediliyor. Biz bu doğrultuda hareket eden insanlarla beraber olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu bereket yeni açılacak mağazaya da en güzel şekilde yansır ve bol bereketli kazanç getirir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile MOFİS firmasının yeni satış mağazası kurdele kesilerek açıldı. Açılışı yapılan mağaza protokol üyeleri ve Ertuğrul dizisi oyuncuları tarafından gezildi.inegolonline.com/diger_resimler/842016-174434_443462.jpg" style="height:325px; width:645px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.