Mollaer MHP’ye Neden Tepki Gösterdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mollaer MHP’ye Neden Tepki Gösterdi
 :
/ 1.272 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son günlerde konuşulan CHP’nin MHP adayı Fikret Fidan’ı destekliyor söylemlerine tepki gösteren CHP İnegöl belediye başkan adayı Şevket Mollaer tepki gösterdi.

Süper Kanal ekranlarında yayınlanan Habertesi programına konuk olan chp İnegöl belediye başkan adayı Şevket Mollaer CHP’nin MHP’yi destekliyor söylemlerine tepki gösterdi.

Programın son kısmında açıklamalarda bulunan CHP İnegöl belediye başkan adayı Şevket Mollaer “Son günlerde piyasada bir dedikodu yayılmış durumda. Bir siyasi parti kendi gücüne güvenemediği için CHP’nin kendilerini destekleyeceği ile ilgili kamuoyunda böyle bel altı söylenti yaymış durumda. Kendi gücüne güvenemeyen kendi adayına güvenemeyen bir belediye başkan adayı, bir siyasi parti neden ortaya çıkıpta aday gösteriyor.  CHP tarihi boyunca hangi siyasi parti ile böyle bir şey yapmış böyle bir şeyin olması mümkün mü? Yani bir tabir vardır tekeden süt çıkmaz diye onlar kendi adaylarına baksın kesinlikle CHP’nin böyle bir ittifakla ilişkisi yoktur. Bu bel altı bir çalışmadır herkes bunu 30 martta bunu görecektir. ” dedi. 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.