Motosiklet uygulamaları devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Tem, 2018 / Cum 13:08
/ 10.960 Kez Okundu
| |

İnegöl’de trafiği tehlikeye sokak egzoz sesi ile vatandaşları rahatsız eden motosikletlere yönelik uygulamada 11 motosiklet bağlandı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte trafiğe çıkan trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Belediye kavşağında yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı. Son günlerde sayıları artan, yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yoğunlaştırdı. Havaların ısınması ile birlikte İnegöl'ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor.

MOTOSİKLETLERE YAKIN MARKAJ

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceleme yaparken 11 motosiklet bağlanırken evrakları eksik olan motosiklet sürücülerine toplam 20 bin TL ceza yazıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.