Motosikleti çalamadan kaçtılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
20 Mar 2018 / Sal 09:49
/ 8.853 Kez Okundu
| |

Dün gece Akhisar Mahallesinden motosiklet çalmaya kalkışan iki kişi motosikleti çalamadan kaçtılar.

Edinilen bilgiye göre hırsızlık Akhisar Mahallesi Feza Sokak üzerinde meydana geldi. Dün gece saat 02.00 sularında kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, Feza Sokak üzerinde bulunan evin önünden 16 KCT 39 plakalı motosikleti çaldılar. Motosikleti çalan iki kişi 2 sokak ötede motosiklete düz kontak yaptırmak istediler. Sokak köpeklerinin havlaması ile sokak sakinleri ayağa kalkarken motosikleti çalmak isteyen iki kişi motosikleti yeşillik alana bırakarak olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

Çalınan motosikletin sahibi Mustafa Koç ise “Akşam 20.00’da motoru evin önüne koyduk. Sabah kalkınca motoru evin önünde göremeyince direk polisi aradık sağ olsunlar yardımcı oldular motor bulundu. Köpekler havladı komşular da görünce motoru bırakıp kaçıyorlar. Motorda 1,5- 2 milyarlık zarar var ve bu şahıslardan şikâyetçi oldum.”

Öte yandan mahalle sakinlerinin ifadelerine göre dün gece mahallede 15-16 yaşlarında iki çocuğun belirtilen bölgede gezdiklerini hal ve hareketlerinden şüphelendiklerini belirttiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.