Müfit Besler’den Kurultay Değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Müfit Besler’den Kurultay Değerlendirmesi
20 Haz 2016 / Pzt 19:42
/ 1.401 Kez Okundu
| |

Dün MHP’de gerçekleşen tüzük kurultayı sonucu MHP delegesi ve MHP eski ilçe başkanı Müfit Besler kongreyi değerlendirdi.

Dün MHP’de gerçekleşen tüzük kurultayı sonucu MHP delegesi ve MHP eski ilçe başkanı Müfit Besler kongreyi değerlendirdi.

DÜŞMANIM DEĞİL

 Daha öncede genel merkezde karar almıştı 10 Temmuzda kongre gerçekleşecek. Biz şuan yönetimden istifa ettik bizim yerimizi şuanda mevcut bir yönetim var genel kurul bitecek orada çıkacak sonuca göre durum yeniden belli olacak.   Şuan bir telkinde bulunmak benim siyasi yapıma uygun olmaz.  Sonuçta onların hepsi benim arkadaşım birlikte çalıştığım yarın birlikte çalışacağımız arkadaşlarım, düşmanım değiller. Siyasi fikir ayrılıklarımız olması normaldir ama ana konumuz bizim Milliyetçi Hareket Partisi.

DELEGE KARARLIYDI

Delegenin kararlı olduğunu vurgulayan Müfit Besler “Ramazan ayı olmasına rağmen ülkemizin birçok yerinden arkadaşımız geldiler oy kullandılar kararlıydılar. Milliyetçi Hareket Partisi gibi geleneklerin ön planda olduğu kurallarının diğer partilere göre farklı olduğu bir partide böyle bir oluşumun olması bile yanlış anlaşılmasın ama başarıdır.”

İHRAÇLAR ARTIK KOLAY OLMAYACAK

Artık eskisi gibi ihraçlar kolay olmayacak keyfi ihraç uygulamaları olmayacak. Şuan alınan kararlar şuandaki muhalefet yada partinin başında duranlar için kolaylık sağlamıyor. Tüzük birazda revize edilmiş oldu.  2002 yılında yazılmış bir tüzük aradan 14 sene geçmiş şartlar değişmiş.” dedi .

YETERLİ SAYIMIZ VARDI

Tüzük değişimi için yeterli sayılarının olduklarını ifade eden Besler “Tüzüğün değişmesi için delege sayımız yeterli idi” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.