Muhalefet liderlerinin gözü İnegöl’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhalefet liderlerinin gözü İnegöl’de
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Şub 2020 / Cum 16:42
/ 2.461 Kez Okundu
| |

Muhalefet Parti liderlerinin son günlerde İnegöl üzerinde açıklamalar yapması dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin yeni ilçe başkanı İsmet Karaca yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnegöl’de seçim kazanılması gerektiğini ifade ederek “Sizden İnegöl’ü istiyorum” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarından sonra bugün Bursa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “31 Mart seçimlerinde 10 ilçe gezdim ve bunlardan biride İnegöl. Ben bir bilim insanıyım. Genelleme yapmam, her şeye çalışırım. Verisiz konuştuğunuz zaman verim alamazsınız. İnegöl'ü hem ben hem de partim çalıştı. 24 Haziran'dan sonra bir ders çıkardık. Birinci turda seçimi kazanıyoruza girdik. Eylül başında milletvekillerimizi defalarca topladım. Ne düşünüyorsunuz dedim. Tek mi olmalıyız yoksa iş birliği mi yapmalıyız? İş birliği içinde gitmemiz gerektiği oylandı. Hangi siyasi yapı ile iş birliği yapmalıyız dedim ve sonucunda CHP çıktı. CHP'ye bu iş birliğini teklif eden benim. Türkiye'nin nefes almaya ihtiyacı vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok iyi tanıyorum. Hangi şehir neyi ifade ediyor, onu da biliyorum. Kılıçdaroğlu'na İstanbul alınabilir dedim ve buna Kılıçdaroğlu ve ben dışında inanan yoktu. Bursa'yı ise kaybettik. Çünkü biz bazı hatalar yaptık. Seçimi aldık düşüncesiyle kendimizi saldık" şeklinde konuştu.

İNEGÖL ANAHTAR İLÇE

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimde İnegöl’den AK Parti’ye giden oylar sayesinde AK Parti Bursa’da seçimi kazanmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.