Muhtar isyan etti, köyümüzde cinli ev yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Ağu 2019 / Sal 08:28
/ 19.774 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Mezit Mahallesi muhtarı köylerinin Dabbe Zehr-i Cin filmindeki ’üç çatallı gölge köy’ünün olmadığının ifade ederek köyümüzde cin yok dedi.

Bursa’nın İnegöl İlçesine bağlı Mezit ve Sulhiye mahalleleri, Dabbe Zehr-i Cin filmindeki 'üç çatallı gölge köy'ün İnegöl'de olduğuna inanların akınına uğruyor.
Geceleri mahalleye gelerek metruk binalarda çekim yapılıp bu görüntülerin sosyal medyada yayınlayanması mahalle sakinlerini isyan ettirdi.
Geceleri insanların gelip köyde video çekmeleri başta muhtar Remzi Kethüda olmak üzere, köy sakinlerini çileden çıkardı.

FİLME İNANAN KÖYE GELİYOR

Köylerinin filmde bahsedilen Üç Çatallı Gölge Köyü olmadığını belirten Muhtar Remzi Kethüda “Burada eski ahbaza evleri var, burası terkedilmiş köy değil. Bu eski evlerin sahipleri dışarıda çalışıyor geldiklerinde evlerini tamir ediyor yada yıkıp yenisini yapıyor.  Bizim Mezit köyünde kesinlikle cin olayı diye bir şey yok terk edilmiş evde yok. Ben 40 yıldır buradayım ahbazlar 160 yıldır burada böyle bir olay yaşanmadı.  Bir film sahnesinde ortaya atılmış bir şey var gençlerde buna kanarak buralara geliyorlar. “ dedi.

TARTIŞMALAR YAŞANIYOR

Gece yarısı video çekmek için gelenler ile Mezit Köyü sakinleri arasında tartışmalar çıktığını belirten Remzi Kethüda “Video çekmek için gece 2 gibi gelenler var,  bu durumdan köy halkı olarak biz rahatsızız. Köyümüzün gençleri de bu durumdan çok rahatsız.  Gece yarısı buraya video çekmek için gelenler ile köyümüzün gençleri arasında istenmeyen olaylar yaşanıyor.  Buraya video çekmek isteyenler gündüz gelsinler biz onları bilgilendirebiliriz, gece gelince sıkıntı yaşarlar.”
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.