Muhtardan öğrencilere karne hediyesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhtardan öğrencilere karne hediyesi
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Haz 2019 / Pzt 12:02
/ 3.141 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Çayyaka Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak, okulların kapanmasıyla birlikte Çayyaka Mahallesindeki öğrencileri ve velilerine Eskişehir gezisi düzenledi.

İnegöl’e bağlı Çayyaka Mahallesi ve Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Sami Çakmak, okulların kapanmasıyla beraber mahalle öğrencileri ve velilerine geçtiğimiz Cumartesi günü Eskişehir Gezisi düzenledi.

 Toplam 20 öğrenci ve 25 velinin katıldığı gezide sırasıyla Sazova parkı, Tren turu, Korsan gemisi, Masal şatosu, Hayvanat bahçesi, Su altı Dünyası, Balmumu müzesi, Kitap müzesi, Boncuk müzesi, Odun pazarı evleri, Şelale park, Porsuk çayı gezildi.

Konu hakkında konuşan Çayyaka Mahallesi ve Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Sami Çakmak “Okulların kapanması ile birlikte mahallemizde ikamet eden öğrencilerimize böyle bir gezi programı yapalım dedik. Mahallemizde bulunan 20 öğrenci ve 25 veli olmak üzere toplam 45 kişilik bir gezi programı düzenledik. Öğrencilerimiz ve velililerimiz senenin yorgunluklarını atarken bir yandan da gezdiler,  gezdikleri yerlerde yeni yeni şeyler gördüler ve öğrendiler. Gezi programında bizlere destek olan herkese teşekkür ederim öğrencilerimizin de eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.