Muhtardan sert tepki! Müslümanlığı kimseye bırakmıyor, herkese yalan söylüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhtardan sert tepki! Müslümanlığı kimseye bırakmıyor, herkese yalan söylüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eyl 2023 / Cum 15:47
/ 13.673 Kez Okundu
| |

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Cemalettin İlgezdi kendisinin aday olmayacağı dedikodularına tepki göstererek Müslümanlığı kimseye bırakmayan bu kardeşimizin, yalan yanlış bir şeyler söylemesi ona hiç yakışmıyor dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adaylıkları için isimler ortaya çıkmaya devam ederken, mevcut muhtarlar ise adaylıklarının açıklamaya devam ediyor.

Mevcut Hamidiye Mahallesi muhtarı Cemalettin İlgezdi ise hakkında aday olmayacak dedikodularına tepki göstererek bunlar bir Müslümana yakışmayacak hareketler dedi.

Sevgili arkadaşlarım, dostlarım daha çok erken ama açıklamak zorunda kaldım. Çok kıymetli muhtar adaylarımızdan bir muhterem kardeşimiz, benim adaylığımı koymayacağımı, onun için aday olduğunu insanlara söyleyip, oy devşirmeye kalkıyormuş. Müslümanlığı kimseye bırakmayan bu kardeşimizin, yalan yanlış bir şeyler söylemesi ona hiç yakışmıyor. Çünkü yalanla abat olunmaz demiş atalarımız. Bu seçimdir mahallemden her kardeşim aday olabilir, demokratik hakkıdır ki bir kardeşim geldi ve aday olacağını söyledi, kendisini ağırlayarak yolcu ettim. Bu makam kimseye baki değildir. Mahalle halkımız hizmet edeceğine inandığı kimseye oyunu verecektir. Başınızı ağrıttığım için, özür diler tüm dostlarım ve arkadaşlarıma saygılar sunarım


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.