Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışacağız
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Tem, 2019 / Sal 20:00
/ 1.239 Kez Okundu
| |

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak ve yönetim kurulunu ağırlayan Belediye Başkanı Alper Taban, şehrin ihtiyaçlarını muhtarlarla omuz omuza verip çalışarak gidereceklerini söyledi.

İnegöl Muhtarlar Derneği’nde 13 Haziran tarihinde yapılan olağan genel kurul sonucu göreve seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine Belediye Başkanı Alper Taban’dan başladı. Bugün 13.00’da Başkan Taban’ı makamında ziyaret eden Çakmak ve yönetimi, mahallelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak, “13 Haziranda yaptığımız İnegöl Muhtarlar Derneği kongresi sonrasında yeni yönetimimizle birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Başkanımızı ziyarete geldik. Birlikte mahallelerimize, kentimize neler yapabiliriz düşüncesiyle Başkanımızla istişare edip daha sonra Kaymakamımız ve diğer protokolümüzü de ziyaret edeceğiz. Bizler kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise “Yeni bir başlangıç, yeni bir görev aldınız. Allah mahcup etmesin inşallah. Birlikte, aynı kulvarda çalışacağımız bizim ekip arkadaşlarımız muhtarlarımız. Aynı kadro içerisindeyiz. Aynı yöne, aynı hedefe bakıyoruz. Bu parçaları toparladığımızda zaten büyük İnegöl’ü görmüş oluyoruz. Büyük İnegöl demişken aslında yenilenmiş, içerisinde yaşayan insanların mutlu olduğu ve gerçekten bu mutluluğu da yaşamına yansıttığı bir İnegöl hayal ediyoruz. Bu sadece altyapı ve üstyapıdan ibaret değil. Muhtarlarımız kendi bölgelerindeki her türlü ihtiyacı her an yaşayan ve bölgesinde bilen, konusuna hakim olan, toplayandır. İnşallah bizler de muhtarlarımızla omuz omuza verip bu ihtiyaçları imkanlarımızı da zorlayarak dönemin sonuna gelindiğinde bulunduğu yerden çok daha güzel bir noktaya getirildiğini görmek istiyoruz. Ben görevlerinizde tekrar başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu da bilmenizi istiyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.