Münür Kanar camiaya seslendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Münür Kanar camiaya seslendi
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Eki 2019 / Pzt 13:15
/ 4.419 Kez Okundu
| |

İnegölspor başkan adayı Münür Kaner kongre öncesi camiaya ve ilçe halkına seslenerek İnegölspor’un İnegöl’ün en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek herkesin destek vermesi gerektiğini ifade etti.

İnegölspor başkan adayı Münür Kaner yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün basın mensuplarının karşısına çıktı.

Amaçlarının İnegölspor’un mali sorununu çözmek olduğunu ifade eden Kanar “Kongre Kararı neticesinde yaptığımız iştiraler sonucunda İnegölspor başkanlığı için adaylığımı açıklamıştım. Burada bazı bilgi kirliliği oldu, bazı isimler öne atıldı, bu isimler doğrultusunda adaylar çıkacak. İnegölspor’un en iyiye gelmesi için yapılması gereken neyler arkadaşlarımız ile karar aldık. Biz ateşten bir gömlek giydik. İnegölspor’un mali durumu belli biz bu sorunu çözmek daha sonra takım içinde dokunuşlar yaparak İnegölspor’u layık olduğu yere getirmek. Bizim amacımız bu İnegölspor’u borçsuz bir hale getirip gerekli çalışmaları yapacağız kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

HERKESLE UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ

Herkesle uyumlu çalışacaklarını belirten Kanar “Buradan mülkü amirlere sesleniyorum kimseye bir kırgınlığımız yok biz tamamen İnegölspor’a faydalı olmak düşüncesindeyiz. Bazı konularda basın mensuplarından da destek bekliyoruz bizde hata yapabiliriz. Bu memlekette iş yapıyorsak hep birlikte olmamız lazım. İnegölspor’un borcuna borç eklemeye değil azaltmaya geliyoruz. Bizim iddiamız şampiyonluk değil neticeye bakarak Play-Off oynarız ama öncelikli işimiz İnegölspor’un mali yapısını çözmek bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.Biz sanayicinin parasını toplayıp sokağa atacak değiliz. Dokunuşlar yapacağız futbolcular ile toplantı yapacağız onlarda özveride bulunacaklar.  “ dedi.

TABANLA GÖRÜŞTÜ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile görüştüğünü belirten Kanar “Alper başkanla görüştüm, kendisinin bize desteği olacak biz başkan beyle uyumlu bir şekilde çalışacağız dedim. İnegölspor bir marka partiler üstü bir yer siyasi üstü bir yer İnegöl’ün en büyük sivil toplum kuruluşu.” Dedi.

CEBRAİL KEMER ÇEKİLECEK

Cebrail Kemer’in aday olup olmayacağı sorusuna cevap veren Kanar “Benim duyduğum kadarı ile Sayın Cebrail başkanımız adaylıktan çekilecekmiş buda bilgi kirliliği olabilir.”  İfadelerini kullandı

BAŞKAN TABAN ÇOK YOĞUN

Alper Taban ile neden son gün görüşüldüğü sorusuna cevap veren Kanar “Sayın başkanımız ile görüşme yaptık hakikaten kendisi çok yoğun Cumhurbaşkanımız da geliyor art niyetli düşünme dedi çok iş yoğunluğum var dedi. Elimden ne gelirse destek vermeye hazırım dedi.”  Dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.