Münür Kanar; Play OFF oynayacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
10 Şub 2018 / Cmt 16:56
/ 3.106 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 3-0 yenmesinin ardından açıklamalarda bulunan başkan Münür Kanar takımın Play OFF oynayacağını belirtti.

Üst seviyede bir maç olduğunu ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş “Bu maça iyi hazırlandık. Bu maçı kazandığımızda bize neler getireceğini çok iyi hesap ettik.  İlk devre baktığınızda çok istediğimiz gibi değil kontrollü bir şekilde oynadık. Kendi içimizde bazı aksaklıklardan dolayı birkaç pozisyon verdik ama ikinci devre onları düzelttik daha etkili olduk. Fizik kondüsyon açısından daha üst seviyede bir maç oldu oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonra Çarşamba günü oynayacağımız Eyüp maçını düşünüyoruz. “

PLAY OFF OYNAYACAĞIZ

Desteklerle beraber İnegölspor’un Play OFF oynayacağını ifade eden İnegölspor Başkanı Münür Kanar “Rakiplerimiz puan kaybetti. Önümüzdeki Çarşamba Eyüp maçı var ona hazırlanacağız. Taraftarlarımızla hep beraber güzel şeyler yapıyoruz böyle olması gerekiyor. Biz bunları yapıyoruz inşallah yolumuza güzel şekilde devam edeceğiz. İnegöl basını, İnegöl protokolü iş adamlarımız destek verecek bu takımı Play OFF oynatacağız.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.