Münür Kanar’dan flaş açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Münür Kanar’dan flaş açıklamalar
30 Nis 2018 / Pzt 16:50
/ 4.397 Kez Okundu
| |

Kendi evinin ligin son iç saha müsabakasında Mersin İdman Yurdu’nu 5-0 mağlup eden temsilcimiz İnegölspor’da, müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Münür Kanar, "5-0 Bizi sevindirdi ama içimizde de burukluk var. Play Off’u kaçırdık" dedi. Kanar ayrıca seçim hakkında flaş açıklamalar yaptı.

İÇİMİZDE BURUKLUK VAR
İlk olarak açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, "İki takımda müsabakaya gençlerle çıktı. Bu arada gençlerimizin performansını da görmüş olduk. 5-0 Bizi sevindirdi ama içimizde de burukluk var. Play Off'u kaçırdık. Önümüzde Sivasspor maçı var. İnşallah ondan da istediğimiz sonucu alırsak 61 puan ile ligi sonlandırmış olacağız" dedi.

ADAY OLACAĞIM DİYEN KİMSE DE YOK
İnegölspor Başkanlığı için insanların kendisini beklememesi gerektiğini, aday olacak insanların bunu açıklamasında bir sıkıntı olmadığını ifade eden Kanar, "Biz öncelikle Sivas müsabakasını düşünüyoruz. Lig henüz bitmedi. Şuanda aday olacağım diyen kimse de yok. Düşer denilen takımı biz buralara kadar getirdik. İnşallah iyi bir ekip gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum. Gelen ekip 58'in üstüne çıkması lazım, şampiyon yapmaları lazım" dedi.

BİZ İNEGÖLSPOR'UN NEFERİYİZ
"Ben delikanlı gibi çıktım adayım dedim, ve yönetimi aldım" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Kanar, "İnsanlar beni neden bekliyor anlamıyorum. Kamuoyunda da bu algı yaratılıyor. Münür Kanar aday değil mi? diye soruyorlar. Bunu soracaklarına direk ben adayım diyecek ve gelecek bizim yaptıklarımızdan daha iyi şeyler yapacak. Biz bu kadar imkansızlıklara ve zorluklara rağmen buraya geldik. Biz İnegölspor'un neferiyiz. Bunu birileri devam ettirecekse gelsin. Bizim koltuk sevdamız yok. Gelecek yönetimler İnegölspor'u iyi temsil etmesi derdindeyiz. Ahmet gelir, mehmet gider. Ama buraya reklam yapmak için geleceklerse, hiç kusura bakmasınlar. Canla, başla çalışacaklarsa, İnegöl insanını mutlu edeceklerse ben bunu isterim. Benden kimse rahatsız olmasın" şeklinde konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Konuşmasının sonunda bu sezon takıma emek veren herkese teşekkür eden Kanar, "Bugüne kadar işadamlarının bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar biz elimizden geleni yaptık. Ben futbolcularımıza, hocalarımıza, kulüp çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Onları bizi de halkımızı da mutlu ettiler ama işte içimizde bir burukluk var" dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Başkan Kanar'ın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Murat Yoldaş ise, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Evimizde oynadığımız son maçımızdı. Aylar öncesinden düşmüş bir takımla oynadık. Onlarında bu onurlu mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularımın sezon boyunca gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Sezon boyunca içerde dışarıda bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın özellikle dış sahada ikili ilişkiler kurdukları taraftarlarla bizleri çok iyi karşıladılar. Bizlere karşı dışarıda bu nedenle çok iyi davrandılar" dedi.

KAYBEDİLEN PUANLARIN ÖNEMİ SON HAFTALARDA ARTTI
Yoldaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Önümüzde Sivasspor müsabakası var. O müsabakadan da galip gelerek 61 puanla bitirmek istiyoruz. Bu arada 6. sırada yer aldık. Daha önce kaybettiğimiz puanların önemi son haftalarda daha faza artıyor. Ama yapacak bir şey yok. Nasipte varsa oluyor, yoksa olmuyor. Pırlanta gibi bir takımız, ahlaklı bir takımız. Bu nedenle geldiğimiz nokta çok önemli. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.