Murat Balakuş Güven Tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Murat Balakuş Güven Tazeledi
27 Mar 2016 / Paz 16:32
/ 1.367 Kez Okundu
| |

Demokrat Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kongresi, dün Genel Başkan Gültekin Uysal’ın da katılımı ile Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Murat Balakuş güven tazeledi.

Fevzi Yalçın başkanlığında oluşturulan divan kurulunun oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede gelir-gider, faaliyet ve denetim raporları okunarak sırasıyla ibra edildi.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVDEN ASLA KAÇMAYACAĞIZ

Kongrede bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Bugün hep birlikte bir kongreden çok bir demokrasi şöleni icra etmekteyiz. Aynı zamanda partimizin ilçe kongresinde sayın genel başkanımızı da ağırlayarak ilçe siyasi tarihimizde bir ilki gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bizleri bu şerefi sağlayan Türkiye’nin umudu, yakın geleceğin Başbakanı, cesur yürekli, tevazuyu asla bırakmamış, güler yüzünü ve alçak gönüllülüğünü halkımızdan asla esirgemeyen Türkiye’nin en genç genel başkanı Gültekin Uysal Bey’e sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Böyle geçmişi güzel bir davanın mensubu olmak, yöneticisi olmak ve bugün karşınızda İlçe Başkanı olarak bulunmak hayatımın en şerefli ve onurlu hatıralarını oluşturacaktır. Rabbime bir kez daha şükrediyorum ki bu görevi yapmayı bana ve arkadaşlarıma nasip etti. Geçmişte yaptığı hizmetleri ile bir kervan olmuş ve gelecekte de aynı kararlılıkla hazır bekleyen bu kadrolar üstüne düşen görevden asla kaçmayacaktır. Biz bundan 2 sene önce göreve geldiğimizde inancımızı yitirmeden, tüm imkânlarımızla Demokrat Partiyi temsil etmeye çalıştık. İnegöl’ümüz için güzel ve değerli bulduğumuz her hizmetli, her öneriyi destekledik. Karşı olduğumuz kararlara siyasi etik kuralları içerisinde muhalefet etmeye çalıştık. Taş üstüne taş koyanları baş tacı ettik. İhanet içinde olanlara asla taviz vermedik. Bizler geçmişten aldığımız tecrübelerle bunu gördük, bunu yaşadık ve yaşatmaya da var gücümüzle devam edeceğiz. Bundan sonraki görev dönemimizde de çıtayı bir yukarıya taşıyarak Genel Başkanımız önderliğinde partimizi ait olduğu yere taşımak için var gücümüzü ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu şöleni yapmamızda ve misafirlik sürecinde maddi ve manevi desteklerinden dolayı Merkez Karar Kurulu Üyemiz Salim Kaplan Bey’e, İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Bey’e, eski İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ağabeylerimize, İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Yapılan oylama sonucunda yeniden göreve gelen Murat Balakuş başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda; Ertuğrul Anıl, Özgün Can, Aydın Savaş, İlhan Turan, İsmail Bakadur, Yaşar Kansu, Ali Ergün, Mustafa Altındiş, Ersin Bayraktar, Bilgül Demirbaş, Sevda Babaöz, Selim İncebay, Muharrem Perkgül, Mesut Şahin, Ali Ata, Mustafa Kahraman, Kerem Turan ve Kadir Sevim isimleri yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.