Murat Transport 1 yaşında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Murat Transport 1 yaşında
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Eki 2019 / Cum 11:34
/ 4.095 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün Avrupa’ya açılan kapısı olan Murat transport 1. yılında müşterilerin ilk tercihi oldu.

İnegöl'de geçtiğimiz yıl kurulan ve Avrupa'da yaşayan vatandaşların aldığı mobilyaları Almanya, Belçika, Fransa ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerine taşıyan Murat Transpor, ilk yılında yaklaşık 1 buçuk milyon avro ciroya ulaşarak müşterilerin ilk tercihi oldu.

TAŞIMA SORUNU TARİH OLDU
Murat Transport ile İnegöl Mobilyacılarının en büyük problemi olan Avrupa ülkelerine ürün gönderme sorunu tarih oldu. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar Murat Transport'un taşıma hizmeti ile mobilya alışverişlerini dilediği gibi yapmaya başladı.

SORUNSUZ ÜRÜN TESLİM EDİYORUZ
Şirketin kurucusu Turgut Kani, Murat Transport'un 1 yıllık dönemini değerlendirdi. Firma olarak eksiklerini gidermeye devam ettiklerini söyleyen Kani, "Parsel taşımacılık yaptığımızdan dolayı sorunsuz ürün teslim ediyoruz. Ürünleri resim ile tutanak altına alıyoruz. Bu şekilde müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Paket sayısı ve hasarsız ürün götürme konusunda sorunları giderdik. Gelen şikayetleri mağaza yetkilileri ile paylaşarak sorunları minimuma indirdik.


MOBİLYACILARIMIZA YARDIMCI OLDUK
Özellikle bu sene Hollanda ve Belçika ağırlıklı sevkiyatlarımız gerçekleşti. İnegöl'de en çok ihracatı Ertuğrulgazi Caddesi ve Mobiliyum B etabından yaptık. Bunun yanında diğer mobilyacı esnaflarımızlada çalışıyoruz. Murat Transport olarak kalitesiz ambalaj yapan firmalar ile görüşerek onların sevkiyat bölümlerini geliştirmelerinde yardımcı olduk. Özellikle paketlerin hafif ve rahat taşınır olması tavsiyesinde bulunduk. 

BAŞARILI 1 YILI GERİDE BIRAKTIK
Murat Transport olarak başarılı 1 yılı geride bıraktık. Önümüzdeki yılda 5 milyon avroluk hedefimiz var. Toplamda 12 araç ile taşıma işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu araçlarımız ile sadece İnegöl'den mobilya alan gurbetçi vatandaşlarımızın ürünlerini taşıyoruz. Önümüzdeki yıl TIR'larımızın giydirmesini İnegöl Mobilyası olarak değiştireceğiz. Böylece İnegöl Mobilyası'nın tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. 

DAHA FAZLA PAY ALABİLİRİZ
Esnaflarımıza tavsiyemiz ise gurbetçi vatandaşlarımızın yıllık ülkemize bıraktığı 30 milyon avro civarındaki paradan İnegöl'ün payını arttırmak için çalışma yapıp, İnegöl'den alınan ürünlerin teslimini hatasız yapmak için çalışacağız. İnegöl'den alınan mobilyaların sıralamasını da yaptık. En çok taşıdığımız ürün yaşam odası, koltuk, baza olarak öne çıktı. Genç odası ve yatak odasının daha az satıldığını gördük.

1 TAKIM KOLTUĞU BİLE GÖTÜRÜYORUZ

İnegöl´den Avrupa´ya olan nakliye problemini bulunuyoruz. İnegöllü mobilyacılar artık gönül rahatlığı ile nakliye problemi olmadan ürünlerini Avrupa´nın birçok ülkesine bizim aracılığımız ile gönderebiliyorlar. 1 takım koltuğu bile götürüyoruz.

10 GÜNDE TESLİM EDİYORUZ

Murat Transporter Facebook sayfamızdan gerekli bilgilere ulaşabilirler. Müşterilerimiz ürün takibinide rahatlıkla yapabilirler. Avrupa ülkelerine en geç 10 gün içerisinde ürünü teslim ediyoruz. TIR girişinin yasak olduğu bölgelerde ise depolarımıza getirilen ürünleri müşteriler rahatlıkla alabilecekler.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.