Musa Şeşka: Cumhurbaşkanımızın yanındayım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Musa Şeşka:  Cumhurbaşkanımızın yanındayım
28 Nis 2018 / Cmt 19:23
/ 12.994 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Musa Şeşka, en başından beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinde yanında olduğunu kaydederek; “Tayyip Erdoğan’ın yükü çok ağır. Ben de bu noktada onun yükünü bir nebze de olsa hafifletebilirsem ne mutlu bana” dedi.


MUSA ŞEŞKA’YI TANIYABİLİR MİYİZ?
“1978 Makedonya Üsküp doğumluyum.  Daha eskiden Konya’dan göçme bir ailenin çocuğu olarak Üsküp'te doğmuşum. Aslen Türk asıllıyız. 1981’de İnegöl'e gelmiş dedelerim. 1981’den bu yana Osmaniye mahallesinde oturuyoruz. İlkokul ve ortaokulu mahallede okudum. Liseyi de İnegöl İmam Hatip Lisesi’nde bitirdim. Liseden sonra esnaflığa soyundum. 1996 yılından beri vergi mükellefiyim.  İlk başlarda Şeşka Mobilya adında işyerim vardı. Sonradan By Form olarak isim değiştirerek devam ettik.  Şuan iki işletmemiz var. Sanayideki işletmemiz 5 bin m2 orada 90 kişi çalışıyor. Diğer fabrikamızda ise 60 kişi çalışıyor. Aynı zamanda Mobiliyum’da mağazamız var. Trabzon’da da bir mağazamız var. İstanbul’da yeni açılacak olan bir mağazamız var. Bursa’da da bir mağaza projesi üzerine duruyoruz”

NEDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İSTEDİNİZ?
“Ülkemize yapılan ekonomik saldırılar herkesi olduğu gibi beni de derinden üzüyor. Dolayısıyla benim de taşın altında parmağım olsun diye milletvekili olma düşüncem var. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir hayranlığım var. Siyaseti bana sevdiren adam desem yalan olmaz. AK Parti’ye olan münasebetim nedeniyle Cumhurbaşkanımızın birçok oturumuna ve mitingine katıldım. Belki de ülkenin birçok yerinde ona olan sevgimden mitinglerine katıldım. Cumhurbaşkanımızı dinlerken birçok defa ağlamışlığım oldu. Ben hayatımda ilk defa bir siyasinin bu kadar vatan millet aşığı olduğunu gördüm. Onun bu mücadelesini seviyorum. Ona olan hayranlığım da bundan kaynaklanıyor. Ben de bu mücadelenin kenarından köşesinden nasıl olursa olsun destek vermek istiyorum. Bu isteğimi de milletvekili aday adaylığımı açıklayarak gösterdim”

ŞANSINIZI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?
“Adaylığımı açıkladım ama asıl önemli kısım bundan sonra başlıyor. Çevremden ve tanıdıklarımdan gerekli desteği görürsem hayalini kurduğum milletin temsilcisi olma yolunda büyük adım atmış olacağım.  Tayyip Erdoğan’ın yükü çok ağır… Ben de bu noktada onun yükünü bir nebze de olsa hafifletebilirsem ne mutlu bana… İnegöl’ün ve Bursa’nın da aciliyetli sorunlarını çözmek içinde bu görevi istiyorum”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.