MÜSİAD İnegöl Başkanı Yazaroğlu Seçim Sonuçları Değerlendirmesinde Bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 MÜSİAD İnegöl Başkanı Yazaroğlu Seçim Sonuçları Değerlendirmesinde Bulundu
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Nis 2024 / Pzt 18:22
/ 949 Kez Okundu
| |

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bir açıklama yaptı. Yazaroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülke olarak bir seçimi daha geride bıraktık. Dün gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinin ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyor, kazanan adayların her birini tebrik ediyoruz."

Yazaroğlu, MÜSİAD olarak önümüzdeki 4 yıllık dönemde ana odaklarının ekonomi, düşük enflasyon ve sürdürülebilir büyüme olduğunu vurguladı. Enflasyonun kalıcı olarak düşürülmesi için para politikasının yanı sıra, yapısal reformların da hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

"Enflasyonun kalıcı olarak düşmesinin hedeflendiği para politikasının yanı sıra, bu dönemde ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için Orta Vadeli Planda belirtilen öncelikli yapısal reformların hızla hayata geçirilmesi büyük önem arz etmektedir."

MÜSİAD'lı iş adamları olarak önümüzdeki dönemde de ülke ekonomisinin üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyüme sürecini sürdüreceğine inandıklarını belirten Yazaroğlu, "#BirveBeraber" sloganıyla bu zorluğun üstesinden gelebileceklerini ifade etti.

"Bizler MÜSİAD’lı iş adamları olarak önümüzdeki dönemde ülke ekonomimizin üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyüme sürecinin devam edeceğine olan inancımızı yineliyor; #BirveBeraber önümüzdeki bu dönemi en verimli şekilde geçireceğimize inanıyoruz."
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.