Müsiad Recep Altepe’den Ne Talep Etti ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 :
/ 957 Kez Okundu
| |

Saadet Partisinin Müsiad’ı ziyaretinde Müsiad Başkanı Zeki Kavas Recep Altepe’den 3 talepleri olduğunu ifade etti

Saadet Partisi ilçe başkanı Ertan Sütçü İnegöl belediye başkan adayı salih berber ve yönetim kurulu üyeleri Müsiad’ı ziyaret etti.

Saadet partisi İnegöl belediye başkan adayı Salih Berber, “Şuan ilçemizin en dinamik en çalışkan işadamları derneğini ziyaret ediyoruz. Aynı zamanda kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bilindiği üzere Müsiad rahmetli Erbakan hocamızın işareti, onun gayreti ile kurulmuş bir işsadamları derneğimiz. Yine müsiad bir taraftan iş dünyası ile ilgili plan proje üretirken diğer taraftan toplumsal barış konusunda misyon üstlenmiş çok önemli bir derneğimizdir.  Biz saadet partisi olarak bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz inegölün maddi ve manevi birikiminin bir havuzda toplanması gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda siyaset çevresinin iş çevresinin eğitim çevresinin ve sosyal çevrenin el birliği iş birliği içerisinde ilçemizin kalkınması için hepbirlikte çalışması gerektiğine inanıyoruz.  Çok değerli başkanımız Zeki kavas bey ve yönetim kurullarında bu anlamda aynı duygu ve düşünceleri taşıdığını daha önceki buluşmalarımızda bu anlamda yol ve yön göstereceğini biliyoruz.” Dedi.

GAYRETİMİZ SEÇİMLERDEN SONRADA DEVAM EDECEK

Seçimlerden sonra çalışmalarına da devam edeceklerini ifade eden berber İnegöl’ün ilk ve tek belediye başkan adayı olarak istişare toplantılarına devam edeceklerini İnegöl’de her çevrenin fikrini bilgisini görüşünü alarak projelerini bu şekilde olgunlaştıramaya çalışacaklarını ifade etti

Saadet partisinin ilçe başkanını, belediye başkan adayını ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan menmnun olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Müsiad İlçe başkanı Zeki Kavas, İnegöl’ün sürekli gelişen, kendini yenileyen bir ilçe olduğunu ve huzla büyüyen şehirlerde sürekli yenilikler gerektiğini, ifade etti.

Müsiad’ın bugune kadar olduğu gibi belediyeye yerel anlamda fikir vermeye devam edeceklerini ifade eden Kavas, “gönül arzu ederki her dönem olduğu gibi bu dönemde de İnegöl’e katkı sağlayacak bir ekip gelmesini isteriz” dedi.

MÜSİAD’TAN KENT RAPORU

Müsiad İlçe başkanı Zeki Kavas, kent raporu hazırladıklarını, raporun taslak halinde olduğunu belirterek sivil toplum kuruluşu olma özelliklerini ortaya koyarak İnegöl’e katkı koymanın yollarını arayacaklarını belirtti.

Bursa büyük şehir belediye başkanı Recep Altepe’yi Müsiad’ta ağırladıkları zaman Altepe’den  3 talepleri olduğunu ifade eden Kavas, Derelerin ıslah edilerek sosyal mekanlar haline getirilmesi, Bursa’daki hafif raylı sisteminin İnegöl’e kadar uzanmasını ve İkinci OSB ve yeni OSB ve yeni İnegöl hattında hafif bir raylı sistemin bu raylı sisteme bağlanmasını talep ettiklerini olduğunu belirtti. Bu taleplerinin de Saadet Parti’sinin de dikkate almasını ve seçim beyannamelerini bu projelerinin olmasını temenni etti. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.