Mustafa Ersan huzur hakkı alıyor mu?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Ersan huzur hakkı alıyor mu?
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Tem, 2019 / Sal 10:38
/ 2.790 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün gündemini belirleyen CUK programında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın BURFAŞ yönetiminde yer alması da konuşuldu.

İnegöl Online ve Genç Gazete sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve İnegöl’ün gündemini belirleyen C.U.K programında 30 Ağustos tartışmaları konuşuldu.

İzmir’in CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın meclis kararıyla kendisini belediye şirketine maaşlı müdür olarak atamasının yankıları sürerken, bir başka konu ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın belediyenin şirketlerinde yönetim kurulu başkanı olması ulusal medyada gündem olmuştu.
C.U.K programında büyükşehir belediyesi şirketleri yöneticileri konuşulurken program moderatörü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın, belediye şirketi olan BURFAŞ’ta yönetici olmasının yanlış olduğunu ifade etti.



HUZUR HAKKI NEDİR?

Şirket ortakları, şirket müdürleri ve yönetim kurulu üyelerinin kanunen belli sorumluluk ve yükümlüleri vardır. Huzur Hakkı, bu kişilerin sorumluluk ve yükümlülükleri nedeni ile karşılaşabilecekleri riskleri azaltmak amacıyla belirlenen maddi karşılıktır.
 
HUZUR HAKKI KİMLERE ÖDENİR?
Huzur Hakkı ödemesi anonim şirketlerde yönetim kurulu üyelerine ve limited şirketler için müdür sıfatına sahip ortaklar ve müdür olmayan ortaklara yapılabilir.
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.