Mustafa Ersan liste çalışmasına başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Ersan liste çalışmasına başladı
27 Kas 2017 / Pzt 11:45
/ 15.849 Kez Okundu
| |

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti İlçe Başkanlığı adaylığı açıklanan Mustafa Ersan kurulacak olan yeni yönetim hakkında bilgiler verdi.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının 10 Aralık’ta tek liste ile gidileceği kongrede başkan adayı olan Mustafa Ersan yaptığı açıklamada “Adem başkanımın bıraktığı yerlerden başlattığı adımlardan inşallah biz devamını getirebilirsek ne mutlu bize. Biz bu işi Recep Tayyip Erdoğan sevdamız ve Adem başkanımız gibi Allah rızası için yapacağız inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

LİSTE ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Liste çalışmalarına başladıklarını belirten Mustafa Ersan “Yönetim kurulu adına liste çalışmalarına başladık. Beş kişilik bir komisyonum var. O komisyonda çalışıyoruz, şekillenen bir şey yok daha. Elimizde bir havuz var o havuzdaki isimler üzerinde istişareler yapıyoruz. Hafta sonu oturacağız daha isim alacağımız yerler var, STK’lar ile görüşüyoruz, dernekler ile görüşüyoruz her yerden isim istiyoruz.  “

DEĞİŞİKLİK OLACAK

Yeni yönetimde bir çok değişikliğin olacağını belirten Mustafa Ersan “Yönetimde muhakkak bir değişiklik olacak, Adem başkanım açıklandığı zamanda ben dışardaydım ve ara vereceğimi de söylemiştim. İnanın dışardan bakmak size çok şey öğretiyor. Ben yönetim içerisinde olsaydım bunları göremeyecektim. Adem başkanıma başarılar diliyorum, şu zaman zarfında çok şeyi daha iyi görecek. “

GENÇLERİ DAHA FAZLA DÜŞÜNÜYORUZ

Yeni yönetimde gençlere ağırlık vereceklerini vurgulayan Ersan “İnegöl’ün kozmopolittik bir yapısı var, 25 kişilik bir yönetim çıkaracağız gençleri daha fazla düşünüyoruz.”

YENİ YÖNETİMİN ŞİFRESİNİ VERDİ

Yeni yönetimi hakkında bilgiler veren Mustafa Ersan “Ben Düzceliyim ve 1983 yılından beri İnegöl’deyim. Memleket ya da köken önemli değil, önemli olan İnegöl sevdası olsun ve Allah rızası için hizmet etmeye gönüllü olsun.” 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.