Mustafa Ersan’dan AK Parti’nin adayı ile alakalı flaş açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Ersan’dan AK Parti’nin adayı ile alakalı flaş açıklama
26 Kas 2018 / Pzt 18:04
/ 13.453 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan bugün Ankara’da gerçekleştirdikleri toplantı sonrası İnegöl Belediye Başkan Adayının bu hafta içinde açıklanabileceğini ifade etti.

AK Parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından İnegöl ve diğer ilçeler için bugün Ankara’da kritik bir toplantı gerçekleşti.
Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı 12.00’de başladı. Toplantıda Bursa milletvekilleri, yeniden aday gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Başkanı Ayhan Salman, İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın yanı sıra diğer 16 ilçenin başkanları da yer aldı.

Konu hakkında İnegöl Online’a özel açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan “Genel Merkez yöneticilerimiz bizlerden fikir aldılar. İnegöl’e en iyi adayı göstermek, İnegöl’de AK Parti oylarını daha da arttıracak, İnegöl’e en güzel hizmeti verebilecek adayı göstermek için istişare halindeyiz. Bizlerin fikirleri alındı, bizden sonra milletvekillerimizin fikirleri alındı. ”

BU HAFTA İÇİ AÇIKLANIR

Açıklamalarına devam eden AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan İnegöl Belediye Başkanının bu hafta içinde açıklanabileceğini ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.