Mutlu bir hayata adım attılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mutlu bir hayata adım attılar
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Tem, 2019 / Cum 11:12
/ 3.101 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz yıl haziran ayında inşaatına başlanmış olan Kırcalı İnşaat’ın İnegöl’ün Hamzabey bölgesinde butik proje konseptiyle tasarlamış olduğu EVA 231 sitesinin anahtar teslim töreni daire sahiplerinin bir araya geldiği bir akşam yemeğiyle gerçekleşti.

 
İnegöl’ün en temiz havasına sahip, göl manzarasına karşı konumlandırılmış olan EVA 231 sitesi butik proje konseptiyle 32 daireden oluşmakta. Kaliteli üretim, nitelikli malzeme seçimi, zarif mimarisi ve Kırcalı İnşaat güvencesiyle tamamlanan projede yaşam başladı.
 
Peyzajı ve ortak yaşam alanlarıyla eski mahalle yaşantısının sıcaklığını hissettiren, daire içinde kaliteli imalat ve detaylı mimari ve iç mimari çözümlerle üst düzey konforu sağlayan mutlu bir yaşam alanı olarak EVA 231 daire sahiplerine teslim edildi.
 
Gerçekleşen yemekli toplantıda bir teşekkür konuşması yapan Alaettin Kırcalı “Değerli daire sahiplerimiz, tedarikçilerimiz ve misafirlerimiz hoş geldiniz. Yarım asırdan fazla süredir ticaret hayatımızda, inşaat sektöründe gerek malzeme gerek imalat tarafında birçok farklı proje ve konseptlerle yer aldık. Hayata geçirdiğimiz projelerle hem bölgesel dinamizm yaratmış hem de sektöre örnek olacak projeler sayesinde öncülük etme fırsatı bulmuş olduk. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ve bundan sonra yapacağımız projelerimizdeki önceliğimiz; insanların hayatında en önemli değerlerinden biri olan yaşadığı mekanları doğru kurgulayabilmektir.
 
Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz, her biri sektöründe en iyilerden biri olan değerli çözüm ortaklarımız; DND mimarlık, Seyhanlar Dekorasyon, Kapı Dünyası, Artekol Mutfak-banyo, Çanakkale Seramik, Derepen, İntek Ticaret, Eren Elektrik, Arge-door Çelik Kapı, Kahveci Parke, Uludağ Asansör ve burada sayamadığım temelden teslim sürecine kadar emeği geçen tüm kişi ve firmalara teşekkür ederim.
 
Ve tabii ki değerli daire sahiplerimize bu konutlarda aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyor ve bizleri tercih ettikleri ve güvendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.