Muzaffer Balcıoğlu Denetim İçin Yetki İstedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muzaffer Balcıoğlu Denetim İçin Yetki İstedi
13 Şub 2016 / Cmt 11:43
/ 6.964 Kez Okundu
| |

Avrupa Palet Birliği’nin (EPAL) İtalya Milano’da yapılan toplantısına katılan Türkiye Ulusal Komitesi (TEPAL) Yönetim Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, sahte palet üretenlere karşı etkin mücadele için Türkiye’de denetimlerin daha etkin yapılması için yetki istedi.

TEPAL Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Caner Turunç ve Derneğin Genel Müdürü A. Deman Güler, kısa süre önce Milano’da yapılan EPAL Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda EPAL Başkanı Robert Holliger, Yönetim Kurulu Üyesi Pier Clein ve CEO Martin Liebrant ile görüşen TEPAL heyeti, ulusal komite olarak EPAL yönetiminden beklentilerini anlattılar.inegolonline.com/diger_resimler/1322016-114319_424167.jpg" style="height:323px; width:645px" />“SAHTE PALET ÜRETENLERLE ETKİN MÜCADELE ETMELİYİZ”

TEPAL Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, Ukrayna başta olmak üzere bazı Doğu Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye sahte EPAL palet girdiği yönünde şikâyetler aldıklarını söyledi. Buna ilave olarak Türkiye’de de bazı firmaların EPAL lisansı olmadığı halde sahte EPAL palet ürettikleri yönünde ihbarlar aldıklarını vurgu yapan Muzaffer Balcıoğlu, “Ulusal Komite olarak EPAL’den beklentimiz, Bağımsız Denetim Şirketimiz Breu Varitas’a doğrudan denetim yapılması talimatının tarafımıza verilmesidir” dedi. Başkan Balcıoğlu, gelen ihbarlarda kendilerine iletilen sahte paletleri içeren bir dosyayı da EPAL yöneticilerine verdi.

DAHA SERİ MÜDAHALE İÇİN YETKİ İSTENDİ

TEPAL Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, istedikleri yetkinin verilmesi durumunda kendilerine gelen ihbarlara daha hızlı müdahale edileceğini, böylece EPAL’in ve lisanslı üreticilerin haklarının daha iyi korunacağını da söyledi. EPAL markasının Türkiye’de etkin bir biçimde korunması için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptıkları başvurunun sonuç aşamasına gediğini de söyleyen Muzaffer Balcıoğlu, bu konudaki gelişmeleri EPAL Yöneticilerine anlattı.

TALEP DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

EPAL Başkanı Robert Holliger, EPAL paletlerin ve Gitter Box ürünlerinin bütün dünyada en çok tercih edilen ürün taşıma sistemi olduğunu söyledi. Başkan Holliger, Türkiye Ulusal Komitesi’nin EPAL markasını daha iyi korumak ve lisanslı üreticilerin zarar görmesini önlemek için çok etkili çalışmalar yaptığına vurgu yaptı. TEPAL’in kendilerine ilettiği talebi öncelikli gündem maddesi yaparak en kısa sürede görüşeceklerini vurgulayan Robert Holliger, “EPAL’in daha güvenli hale gelmesi yönündeki öneri ve talepleri görüşüp en kısa sürede sonuçlandırmayı isteriz” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.