MYM’den İnegöl Belediyesine çıkarma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MYM’den İnegöl Belediyesine çıkarma
#İnegöl | Haber Merkezi
15 May 2019 / Çar 10:49
/ 2.777 Kez Okundu
| |

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, federasyona bağlı 12 dernek başkanı ve 8 muhtar ve 50 üye katılımı ile İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve belediye başkan yardımcıları Oğuzhan Uslu ve Rıdvan Kocaağa’yı ziyaret ettiler.

Kısa bir süre önce faaliyete başlayan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu başkanı ve üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Federasyon Başkanı Burhanettin Özdemir burada yaptığı açıklamada “Belediye başkanı şehrin eminidir artık o şehir ondan sorulur. Hastasıyla genciyle yaşlısıyla yangınıyla her türlü sorunla sorumludur.” Dedi.

Programdan memnuniyetini dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Hiçbir hesabın ve kitabın içinde olmadan bu işin içerisindeyim halisane duygular ile İnegöl’e faydalı olmak istiyorum. Adaletli hakkaniyetli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Allah her zaman doğrunun yanındadır. ”

Yapılan konuşmaların ardından Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu başkanı Burhanettin Özdemir İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a çiçek taktim etti.

Alper Taban ziyaretinden sonra federasyon üyeleri İnegöl Belediye Başkan Yardımcılar Rıdvan Kocaağa ve Oğuzhan Uslu’yu ziyaret ettiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.