Nakliyecilerde bıçak kemiğe dayandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Eki 2021 / Sal 09:38
/ 6.854 Kez Okundu
| |

Sürekli gelen mazot zammı sonrası, zamlara tepki gösteren nakliyeciler, eylem için toplandılar. Ağaç İşleri girişinde araçlarıyla biraraya gelen nakliyecilerin, eylemini Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz önledi.

Son günlerde akaryakıta sürekli gelen zamlar sonrası, para kazanamadıklarını ifade eden nakliyeciler eylem kararı aldılar.

Alınan karar sonrası ağaç işleri bölümüne gelen nakliyeciler Ankara yolunun yan tarafında toplanmaya başladılar. Mazot fiyatlarının yükselmesinden dolayı maliyetlerinin arttıklarını belirten nakliyeciler para kazanamadıklarını ve zarar ettiklerini söylediler.

Nakliyecilerin eylem yaptığını duyan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz olay yerine gelerek eylem yapmak isteyen nakliyecilerden bilgi aldı.

Akaryakıta gelen zamların küresel bir durum olduğunu belirten Korkmaz “Pandemiden dolayı mazot fiyatlarında bir ilerleme var. Bugün Fransa’da 1.60 EURO olmuş mazot onlarında durumları iyi değil. Bizim meselemiz sadece zamlar değil. Arkadaşlardan temsilci aldık yarın oturup bu konuyu konuşacağız. Aşılmayacak bir şey yok devletimiz güçlüdür” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.