Necip Fazıl’ı Unutmadılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Necip Fazıl’ı Unutmadılar
17 Oca 2016 / Paz 21:53
/ 327 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla Necip Fazıl Kısakürek’i anmak için şiirleri dinleti olarak İnegöllülere sunuldu.

Mobilya Müzesi’nin üzerindeki konferans salonunda yapılan dinletiye Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

ÜSTADI RAHMETLE ANIYORUZ

Gecenin sonunda konuşan Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Bu kapsamda Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Edebiyat günleri adı altında bu akşam Ahmet Edip Başaran, Ali Doğru, Rüstem Ahmet Gözübüyük ile Harun Demir’in sahne alacağı ve Büyük Usta Necip Fazıl Kısakürek’in unutulmaz şiirlerini seslendirecekleri bir Şiir Dinletisi ile karşınızdayız. Şairlerin Sultanı Necip Fazıl Kısakürek şiir olmak üzere farklı alanlarda verdiği eserlerle kültür dünyamıza mührünü vurmuş, fikir ve aksiyon adamı olarak bilinen büyük insan, nice devlet adamları, fikir adamları vatan millet aşığı bir nesil yetiştirmiş bir değerimizdir. Merhum üstadın çilesini, mücadelesini, bu ülkeye kazandırdıklarını, yetiştirdiklerini anlatmaya kelimeler yetmez. O, dünya döndükçe bu ülkede imanlı, inançlı ve aksiyoner bir kitlenin yetişmesine her zaman kaynak olacak. Üstadımızı rahmetle anıyor ve mekânı cennet olsun diyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.