Nedim Bayram Kültür A.Ş’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nedim Bayram Kültür A.Ş’de
10 Nis 2018 / Sal 15:21
/ 8.294 Kez Okundu
| |

İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Nedim Bayram Kültür A.Ş’de yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin iktisadi teşekküllerindeki olağanüstü genel kurul süreci devam ediyor. 2 Kasım’da Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının belediyenin bürokrasinde olduğu gibi şirketlerinde de yenilenme sürüyor.

BURFAŞ, BURULAŞ , TARIM AŞ ve KÜLTÜR AŞ’nin yönetim Kurulu Başkanlığını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş üstlenirken , KÜLTÜR A.Ş’nin yönetim kurulu üyeleri listesinde İnegöl’den Nedim Bayram yer aldı.

İNEGÖL’DE BİR ÇOK GÖREVDE YER ALDI

KÜLTÜR A.S yönetim kurulu üyesi Nedim Bayram daha önce de İnegöl Kent Konseyi’nin Yürütme Kurulu üyeliğini ve “Kültür Sanat Turizm Tarih Çalışma Grubu” Başkanlığını yapmıştı. Bu çalışmalar kapsamında Oylat Kent Ormanı Avan Projesinin hazırlanması, Fevziye Kanyonu’nun turizme kazandırma çalışmaları, İnegöl Kent ve Tanıtım Rehberi gibi projelerin hazırlanmasına öncülük etmişti.

İNEGÖL’DEKİ MÜZELERİN KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ YAPMIŞTI

“ 2011 yılında Kent Müzesi merkezli tanıtım çalışmaları kapsamında BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) destekli projenin uygulama koordinatörlüğünü yürütmüştür. 2013 yılında kurulmasına karar verilen Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi için BEBKA’dan mali destek alma ve uygulama çalışmalarını yürütmüş ve bu müzenin koordinatörlüğüne getirilmişti.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.