NESTO MAKİNA Almanya Ağaç İşleme Makinaları fuarında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
17 May 2023 / Çar 12:28
1 dk okuma / 6.449 Kez Okundu
| |

NESTO MAKİNA 15 Mayıs -19 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Hannover Şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük Ağaç İşleme Makinaları fuarı olan LIGNA 2023 fuarında ülkemizi temsil ediyor.

Makine sektöründe uzun yıllar hizmet veren NESTO Makina, Almanya’da düzenlenen Ligna 2023 fuarında 27. HOLL K24 nolu stantta yer alıyor.
Makine sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden genç ve dinamik kadrosu ile, ileri teknoloji ve yüksek verimli makinalar ile müşterilerine hizmet veren NESTO Makina, yurtiçi piyasadaki başarısını yurtdışına da taşıyarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etme hedefinde.

Başta CNC Ahşap Torna Makineleri olmak üzere CNC İşleme Merkezleri, CNC Erkek Zıvana ve Dişi Zıvana Makineleri gibi geniş ürün portföyü  ile Ağaç İşleme Sektörü için yenilikçi makinalar üretiyor.

Müşterilerinin ve iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm odaklı, kaliteli, hızlı ve sorunsuz bir hizmet sunan NESTO Makina, yedek parça ve satış sonrası hizmet konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile yurtiçi ve yurtdışı piyasada müşterilerine daima çözüm üretmek için çalışıyor.

NESTO MAKİNA’nın Ligna 2023 fuarında sergilediği ürünler;
MAESTRO 5 eksen CNC İşleme Merkezi
5 Eksen Ultra CNC Ahşap Torna Makinası
CNC Erkek Zıvana Makinası
Zıvana Kanalı Açma Makinası




GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.