Nesto Makina, Fiera Milano Xylexpo 2024'te İnegöl'ü Gururla Temsil Ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
21 May 2024 / Sal 17:10
/ 2.405 Kez Okundu
| |

Nesto Makina, 21-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Xylexpo 2024 Fuarı'nın ilk gününde İnegöl'ü gururla temsil ediyor.

Dünyanın en prestijli ağaç işleme teknolojileri ve mobilya endüstrisi bileşenleri fuarı olan Xylexpo, sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek en yeni teknolojik gelişmeleri ve trendleri sergiliyor.
 
Son yıllarda istikrarlı bir büyüme kaydeden Nesto Makina, İnegöl/Bursa’da yer alan 4.500m²'lik tesislerinde toplamda 55 kişilik bir ekip ile faaliyet göstermektedir. A’dan Z’ye tüm süreçlerin bünyede olması sayesinde entegre bir tesis olarak, müşterilerine üstün hizmet ve ürün kalitesi sunmaktadır. Özellikle sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm konusundaki yenilikleriyle dikkat çeken firma, dünya çapındaki profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunarak yeni işbirliklerine kapı aralıyor.
 
Nesto Makina, geniş ürün yelpazesi ile sektördeki yerini sağlamlaştırmaktadır. Ürettiği CNC ahşap torna makineleri, CNC işleme merkezleri ve zıvana makineleri ile dünya genelindeki pazarlarda yenilikçi ve yüksek performanslı çözümler sunmaktadır. Bu makineler, hassas işleme, yüksek verimlilik ve ileri teknoloji ile donatılmış olup, sektördeki liderliğini pekiştirmektedir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.