Niçin halkın malını satıyorsunuz?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Niçin halkın malını satıyorsunuz?
#İnegöl | Haber Merkezi
12 May 2022 / Per 19:59
/ 1.798 Kez Okundu
| |

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan Halk Ekmek Fabrikasının satılmasına tepki göstererek Niçin halkın malını satıp bitirmediğiniz projelerinize kaynak yapıyorsunuz? Diyerek tepki gösterdi.

Mayıs ayı meclis toplantısın muhalefet partinin ret oylarına karşılık AK Parti’nin oluru ile 6 arsanın satışına onay çıkmıştı.
Satılacak 6 arsa içinde İnegöl Ekmek Fabrikası’da bulunuyor. Ekmek fabrikasının satışına ise tepkiler gösterilmeye devam ediyor.
Son olarak Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan ekmek fabrikasının satılarak bitirilemeyen projeler için bütçe oluşturulacağını ifade ederek “Biz Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e gelen halk ekmeğin nüfus yoğunluğumuz ve alan büyüklüğümüz göz önününe alındığında büfe sayısı ve satışı yetersiz dedik. Halk farklı mahallelerden büfelere ulaşmaya çalışıyor, uzun kuyruklar oluşuyor, bu ilçede bir Halk Ekmek fabrikası var bizi Bursa'ya mecbur etmeyin diye de ekledik. Bir an evvel İnegöl halk ekmek fabrikası faaliyete geçirilmeli dedik. Siz ilk fırsatta Belediye Meclis toplantısında karar alıp ' Belediye Halk Ekmek Fırınını' toptan satışa çıkarıyorsunuz. Sizin için o bir bina olabilir ama adı üzerinde Halk! Niçin halkın malını satıp bitirmediğiniz projelerinize kaynak yapıyorsunuz? Olmaz sata sata mal biter. Her şartta malın kazandırması için çalıştırmak gerekir. Evin varsa kiraya verirsin, tarlan varsa ekersin, işletmede atıl makina zarardır. Hiç mi ekonomi, iktisat bilmiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.