Nilay Sürücü Kursu açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nilay Sürücü Kursu açıldı
30 Ara 2017 / Cmt 16:01
/ 7.998 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün 11. Sürücü kursu olan Nilay Sürücü kursu İnegöl Otogar’ının karşı tarafında açılan yeni yerinde hizmete girdi.

İnegöl’ün 11. Sürücü kursu olan Nilay sürücü kursunun açılış programı bugün gerçekleşti. İnegöl Otogar’ının karşısında bulunan sürücü kursunun açılışına İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Nilay Sürücü kursu sahibi Nilay Bulut “İnegöl'ümüzün trafik eğitiminde biz de varız diyerek başladığımız bu yolda enerjimizi ve gücümüzü, siz değerli hemşerilerimizden alıyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayıp icabet ettiğiniz davetimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. Bu serüvene altı ay önce başladık. İnancımızı ve kendimize güvenimizi karşılaştığımız onlarca soruna rağmen yitirmedik. Azmimizle ve işimize olan sevgimizle bugünlere geldik. Misyonumuzu kaliteli ve güvenli trafik eğitimi üzerine benimsedik. Vizyonumuz modern eğitimi destekleyen, donanımlı bir eğitim kurumu haline dönüştürerek İnegöl'ümüzün hizmetine sunmak olmuştur. Burada bizi yalnız bırakmayıp açılışımıza icabet eden siz değerli haziruna bir kez daha teşekkür ediyorum. “

ARTIK SÜRÜCÜ KURSLARI ÇOK TİTİZ

Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ise “11. kursumuzu açıyoruz. İnegöl’de iyi sürücüler yetiştirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Artık sürücü kursları çok titiz, eskiden 2 derse gidiyordun ehliyet alıyordun. Şimdi öyle bir düzen yok. “ ifadelerini kullandı.

İNEGÖL BEREKETLİ BİR YER

İnegöl’ün bereketli bir yer olduğunu vurgulayan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit “İnegöl’ümüz gerçekten çok bereketli bir yer. İnegöl’de 11 tane sürücü kursunun olması ve hepsinin çalışıyor olması çok güzel bir olay. Nilay hanımın açtığı kursta çok iyi öğrenciler yetişecek ben inanıyorum. Ülkemizdeki en büyük problemlerinden biri de trafik terörü, ben sürücü kurslarının bu konuda biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum. Bilinçli bir eğitimler bu sorunu minimize edileceğine inanıyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.