NİLKADER Çocukları Sevindirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
NİLKADER Çocukları Sevindirdi
 :
/ 941 Kez Okundu
| |

NİLKADER Üyesi bayanlar Hamitabat Mahallesi İlkokul öğrencilerine İçinde Giyim eşyası ve kırtasiye bulunan çanta hediye ettiler.

Nilüfer Kadın Girişimcileri ve Dayanışma Derneği (NİLKADER) üyeleri ”Bir Çantayla Yenile Hayatımı” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hamitabat mahallesi (Köy) İlkokul ve Anaokulu öğrencilerine içinde çeşitli giyim eşyası ve kırtasiye ürünlerinin bulunduğu çantalar hediye edildi.
Nilkader üyesi 20 bayan kendilerinin hazırladıkları giyim eşyası ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 63 adet çantayı, 300 nüfuslu Hamitabat Mahallesi (Köy) ilkokulu öğrencilerine hediye ettiler.
Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Hamitabat Mahallesi İlkokul ve Anaokulu öğrencileri için hazırladıkları çantaları getirdiklerini ifade eden NİLKADER Başkanı Devrim Kosova Hasırcı,” Amacımız ihtiyacı olan çocuklarımıza maddi ve manevi destek için buradayız. Yardımla beraber bu çocuklarımızı yakından görme fırsatı bulduk. Buralara kadar gelerek bu çocuklarımızın sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.
63 Öğrencinin öğrenim gördüğü Okul Müdür yetkili sınıf öğretmeni Fatih Mavuş,”Zor şartlar altında eğitim gören çocuklarımıza yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını, Dolayısıyla NİLKADER üyesi bayanlara teşekkür ettiğini” ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.