Nurettin Çakır tekrar HAYKOOP başkanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nurettin Çakır tekrar HAYKOOP başkanı
11 Oca 2018 / Per 08:42
/ 3.188 Kez Okundu
| |

HAYKOOP olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Nurettin Çakır tekrar başkanlığa seçildi.

Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri 2016-2017 olağan genel kurulu 9 Ocak 2018 tarihinde Bursa İl Gıda Hayvancılık Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

Programda konuşan mevcut başkan Nurettin Çakır kooperatif üyelerini selamlayarak, olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını istedi.

Çift liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Nurettin Çakır 84 delegenin 52’sinin oyunu alarak tekrar Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri başkanı oldu

 2. kez başkanlık görevine getirilen Nurettin Çakır “Üyelerimiz olan Yenişehir, İnegöl, Bilecik, Karacabey ve Mustafa Kemalpaşa ilçelerinde bulunan kooperatiflerimiz hayvancılık konusundan daha çok destek olmak. Kooperatiflerimizin resmi kurumlarla ve firmalarla iletişimi sağlamak için çalışmalar başlatacağız. Süt hayvancılığı konusunda projeler hazırlayacağız. Üyelerimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcu” dedi.

4 yıllığına başkanlık görevine gelen Nurettin Çakır’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Serkan Kurtpınar, İsmail Çimen, İsmet Turhan


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.