O kadına bir tepkide İnegöl’den geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Nis 2019 / Cmt 13:27
/ 5.998 Kez Okundu
| |

İstanbul havalimanında çalışan bir kadına ağza alınmayacak hakaretler eden Funda E. isimli kadına bir tepki de İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Lekesizyiğit’ten geldi.

İstanbul havalimanında çalışan bir kadına ağza alınmayacak hakaretler eden Funda E. isimli kadın sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı. Uçağı rötar yaptı diye çalışan başka bir kadına hakaretler yağdıran Funda E. diğer yolcuların da tepki gösterdiği kamera kayıtlarında görülüyor.
Hakaret edip küfürler savuran Funda E’ye diğer yolcular da tepki gösterdi. Önce olay yerinden uzaklaşmasına rağmen hakaret ve küfürlere dayanamayarak geri gelen çalışana 'Fiziksel temas yok' sözleriyle karşılık veren Funda E’ye orada bulunan yolcular "Bunları bana söyleseniz ben döverdim" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Hakaretlerinde devam eden Funda E. Görevli kadına ben çingenelerle temas etmiyorum sözleri ise büyük tepki topladı.
AHMET LEKESİZYİĞİT’TEN TEPKİ GELDİ

Bu tepkilerden biri de İnegöl’den geldi. İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Lekesizyiğit sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu kadına iyi bakın ırkçılık ön yargı ne istiyorsanız var fazla konuşmak istemiyorum terbiyem müsaade etmiyor senin gibi insanlar çok var Çingenleri dışlayan ön yargıyla bakan kim varsa Mevla’m hem dünyada hem de ahirette hesabını veremeyecekler inşallah Elhamdülillah Müslümanım ırkım çingene Türk oğlu Türküm vatanım Türkiye bayrağım ay yıldızlı bayrağım” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.