O Mobilya firmasının konkordato süresi uzatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O Mobilya firmasının konkordato süresi uzatıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Mar 2024 / Cum 15:45
/ 23.470 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ne tanınan konkordato mühleti 1 yıl daha uzatıldı.

Bursa’da ve İnegöl’de konkordato ilan eden ve iflas kararı verilen firma sayılarında artış gerçekleşirken, bazı firmaların ise finansal tablolarının iyileşmesinden dolayı konkordato süreleri uzatılmakta.
 
Son olarak İnegöl’de mobilya sanayisinde faaliyetleri sürdüren İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ne tanınan konkordato mühleti 1 yıl daha uzatıldı.
 
KARARI MAHKEME DUYURDU
 
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesiİnegöl'de faaliyet gösteren İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Davacılar, Enes İnan, Yakup Kise, İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi (4780982239 Vergi No. ) 27/02/2024 tarihinden itibaren 1 (bir ) yıllık kesin mühlet verilmiştir.
Davacıların İİK'nın 297.maddesinin 2.fıkrasındaki haller de dahil olmak üzere, malvarlıklarının muhafazası için tüm tedbirlerin alınması uygun görülmüş, tensip ara kararları ile verilen tedbirlerin kesin mühlet süresi içerisinde aynen devamına karar verilmiştir.
Kesin mühlet içinde daha önce atanan Konkordato Komiseri Şükrü Çalışkan'ın komiserlik görevinin devamına karar verilmiştir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.