#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2019 / Per 13:37
/ 3.626 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Bahçecik köyü ile İnegöl’e bağlı kırsal İskaniye Mahallesi’ni bir birine bağlayan yolu görenler hayrete düşüyor.

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından Bursa il sınırına kadar yaptığı asfalt çalışmasını kendi sorumluluk bölgesinde sonlandırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İnegöl-Bilecik karayolunun Bursa sınırı içerisinde kalan yolun eski olması dikkat çekerken Bilecik il sınırına gelen sürücüler yeni yapılmış sıcak asfaltı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Bölgedeki yolu kullanan vatandaşlar durumdan rahatsız olurken, iki yolunda devlete ait olduğunu yapılan hizmetin tam olması gerektiğini ifade ettiler.
Aracıyla İnegöl’den Bilecik’e giden Osman Kahraman ise yaptığı açıklamada “Buradan ötesi Bilecik,  berisi ise Bursa sınırı. Burada yepyeni bir asfalt var, çalışanlar belli oluyor.  Bilecikliyim bu yolu arada sırada kullanıyorum. Bu görüntü bana biraz tuhaf geldi, ilk gördüğümde şaşırdım. Tuhafıma gitti burası öyle orası böyle milletin parası değil mi? Ortak yapsınlar. Sermaye ne kadarsa bin lira orası çıkarsın bin lira burası çıkarsın bu yolu ortak yapsınlar. Bilecik’ten İnegöl’e kadar asfalt yapsınlar.”
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.