Oda başkanları Hüseyin Şahin ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oda başkanları Hüseyin Şahin ile bir araya geldi
01 Nis 2017 / Cmt 20:35
/ 359 Kez Okundu
| |

Bakkallar Odası’nın organizasyonuyla esnaf oda başkanları AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile kahvaltıda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatarak, destek isteyen Şahin, AK Parti ve MHP’nin ortak çalışması ile hazırlanan paketin Türkiye’nin daha istikrarlı bir yönetim biçimine kavuşmasını amaçladığını söyledi.

Hikmet Şahin Kültür Parkında bulunan Sena A ile Çay Bahçesinde gerçekleştir ilen kahvaltıda konuşan Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Milletvekili Hüseyin Şahin’e çalışmalarında başarılar d iledi. 

İnkaya, “Esnaflar olarak, vekilimizi burada ağırlayarak, kendisine desteklerimizi sunmak istedik. İnşallah sonuçları itibari ile güzel olur.  Sayın vekilimizin bugüne kadar bize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. KOSGEB üzerinden 500 bin kişiye ver ilen bir hizmet var, bu çok olumlu ve çok güzel bir hizmet. Kend ilerine bu süreçte Allah kolaylık versin” dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise AK Parti ve MHP'nin ortak çalışması ile hazırlanan paketin Türkiye'nin daha istikrarlı bir yönetim biçimine kavuşmasını amaçladığını anlatarak, “Geçmişte çok acı tecrübeler yaşadık. Cumhurbaşkanının seç ilemediği günler gördük. 3 siyasi partinin güçlükle koalisyon hükümeti kurduğu, TBMM'deki 4. partinin azınlık hükümeti kurduğu günler yaşadık.”
“Milletvekili transferleri yapılan acı günler oldu. Bunların faturasını Millet olarak hep birlikte ödedik. En büyük acıyı da işadamları yaşadı. Bir gecede varlıklarını kaybedenler oldu. Getirmek istediğimiz sistemin amacı istikrasızlıkları önlemek Türkiye'yi geleceğe hazırlamaktır” diye konuştu.
Yönetim sisteminde değişiklik olacağını aktaran Şahin, “Parlamenter sistemden, Cumhurbaşkanlığı sistemine doğru gidiyoruz. Cumhurbaşkanımızın yetk ilerini başbakanın yetk ileri ile birleştirdik. Bu sistem karar alma sürecinin hızlandırma mekanizmasının temelini oluşturuyor. Dünya değiştiği için bu sisteme başvurduk. Karar alma sürecinde seri davranmamız gerekiyor” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.