Ödüllü fotoğraf yarışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ödüllü fotoğraf yarışması
 :
/ 1.263 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, ‘İnegöl’ün çekim gücü’ konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yıl 3.sü düzenlenecek yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye de bin TL ödül verilecek.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3.fotoğraf yarışmasını düzenleyeceklerini söyledi. Aktaş: “İnegöl Belediyesi olarak kültür-sanat konularında önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz tiyatro gösterileri, konserler, halkımızın bilinçlenmesine katkı sağlayacak çeşitli panel ve seminerler ile düzenlediğimiz yarışmalar bunun birer göstergesidir. Bu zamana kadar hayata geçirdiğimiz birçok kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra şimdi de ilkini 2009 yılında düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasının bu yıl 3.sünü düzenliyoruz. Yarışmamızın adını;“İnegöl’ün Çekim Gücü”, konusunu  “Her şeyi ile İnegöl” olarak belirledik. İnegöl Belediyesi'nin, İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği'nin (İFSAD) katkılarıyla düzenlediği bu yarışmada amacımız; içinde beslediği çok kültürlü yaşamla en önemli merkezlerden biri,  İnegöl’ümüzün doğal güzellikleri, fiziki özellikleri, ekonomik ve tarımsal değerleri, sanatsal ve kültürel etkinlikleri, sosyal hayatı, tarihi, hatıraları, mobilyası, köftesi, Oylat’ı, çınarları, köyleri, mahallesi, sokağı, evleri, insanları, örf ve adetleri ile İnegöl’e ait obje ve öğelerini kareleyerek fotoğraflarla İnegöl’ün tanıtımına katkıda bulunmaktır” dedi.

     

Yarışmada sadece İnegöl ile ilgili çekilen, İnegöl’den iz taşıyan fotoğrafların değerlendirmeye alınacağını vurgulayan Aktaş: “1 Ağustos 2013 itibari ile başlayacak olan yarışmamızın son katılım tarihi 31 Ekim 2013.Jürimizin 15 günlük değerlendirme süresi sonunda dereceye girenler ilan edilecek. Jüri üyeleri İFSAD Onursal Başkanı İbrahim Peynirci, İFSAD Başkanı Resul Gümüş, BUFSAD Başkanı veya bir üyesi, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Bayhan, akademisyen uzman olarak da U.Ü.’den Güven Aktaş veya Alper Bilsel, İnegöl’den Dr. Ömer Yağlıdere’dir. Yarışmamız herkese ve her yaşa açıktır. Ödüllerimiz ise;  1.’ye: 3 Bin TL. 2.’ye: 2 Bin TL. 3.’ye: Bin TL. 3 mansiyon ve jüri özel ödülü olarak da 500 Tl’lik para ödülü olacak. Yarışma sonrası 20 fotoğraf için sergi planlamaktayız. Her sergileme alan fotoğrafın sahibine, kullanım hakkı Belediyeye kalmak şartı ile 1 küçük/gram altın hediye edeceğiz. Yine yarışmada dereceye giren, mansiyon ve sergileme alan fotoğraflardan bir CD/Katalog yapmayı planlıyoruz. Ödül alan yarışma fotoğraflarının, Belediyemizin çeşitli broşür, bülten, tanıtım ve haber ağı gibi vizyon çalışmalarında kullanılması ve İnegöl Belediyesi’nin kültürel haritasına değer katması yarışmamızın bir diğer boyutudur. Yarışmamıza başvurmak isteyen vatandaşlarımız yarışmayla ilgili şartname ve başvuru formlarını İnegöl Belediyesi Hizmet Masalarımızdan, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ve www.inegol.bel.tr adresimizden dijital ortamdan temin edebilirler. Ayrıca 713 70 55 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler. Fotoğraf sanatına gönül vermiş herkesi yarışmamıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.