Ödülü bakanın elinden aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Eki 2018 / Çar 17:37
/ 12.680 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinde uygulanan 373 UR-GE projesi arasından seçilen Mobiliyum AVM projesinin ödülünü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan verdi.

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye genelinde uygulanan 373 UR-GE projesinden; En İyi Uygulama projesi olarak 2018 yılında Mobiliyum AVM Projemiz seçilmiştir. En iyi proje Uygulayıcısı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız T. Timur Han, Yönetim Kurulumuz ve Yöneticimiz Aysun Sanatçı seçilmişlerdir. Ödülümüzü Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ve Bakan Yardımcımız Fatih Metin’den Yöneticimiz Aysun Sanatçı almışlardır. Emeği geçen tüm üyelerimize, Yönetim Kurulumuza ve Yöneticilerimize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı

UR-GE NEDİR ?

Kısaca UR-GE olarak anılan teşvik, 2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kapsamında, Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanmaktadır. Bu desteğin amacı, bir proje içerisinde, Türkiye'de yerleşik şirketlerin, uluslararası arenada rekabetçiliğini ve ihracatını artırmaktır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.