Oğluna duygu dolu yazı yazdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oğluna duygu dolu yazı yazdı
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ara 2019 / Sal 19:35
/ 4.623 Kez Okundu
| |

İnegöl Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Selma Gültekin, 3 Aralık Engelliler Günü’nde oğlu Osman Nuri Gültekin’e sosyal medyadan seslendi. Gültekin’in duygu dolu yazısı büyük beğeni aldı:

Canım Benim…
Koca bebeğim, badem gözlüm, ceylan bakışlım, yaşama sebebim. Biliyorum, sen bu mektubumu okuyamazsın, sana biri okusa da anlamazsın. Ama ben biliyorum ki sen annenin seni ne kadar çok sevdiğini kalbinin derinliklerinde hissediyorsun.
Sen doğmadan birçok hayal kurmuştum.
Hatta yirmili yaşlarını bile düşünmüştüm. Şimdi bu hayaller o kadar uzak ki sanki bana ait değiller. Çünkü sen hala benim koca bebeğimsin. Kokun hala bebek gibi, bakışların sanki bir melek, içinde sadece sevgi var. Dünyanın karanlık yüzünü görmemiş, sevgiyle bakan gözlerin, o kadar saf ve temiz ki… Gözlerimde yaş gördüğünde, susturmak istercesine, ellerini yüzüme koyman, başını masumca koynuma sokman, karşılıksız sevgi var ya işte bu olmalı.
İnsanlar mutlu olduklarını söylerler, aslında gerçek mutluluğun ne olduğunu bilmezler, yaşadıklarını mutluluk zannederler. Bazen de yaşadıkları acının, dünyadaki en büyük acı olduğunu sanırlar. 
Çünkü, gerçek büyük acıyı yaşamamışlardır. Ben seninle olmanın verdiği, huzur ve mutlulukla her gün şükrediyorum. Senin gözlerine bakarak, içimdeki umut çiçeklerini suluyorum. Dallarım bazen kırılsa da zeytin ağacı gibi tazelenip, daha sağlam oluyorum.
Biliyorum, önceleri isyan ettim. Çaresizliğime yenik düştüm.
Seninle birlikte o kadar güçlendim ki beni YARADANIMDAN başka hiç bir güç yıkamaz. Bazen düşünüyorum sen olmasan bu kadar güçlü olur muydum? Çoğu zaman da güçlü görünmeye çalıştım. Yeri geldi, gözyaşlarımı ılık ılık içime akıttım. Sanki ağladığımı gören olursa, gücüm kaybolacak sandım. Paylaşmanın acıyı azalttığını çok geç anladım.
Bazen dilime getiremediklerimi, rüyalarımda yaşıyorum. Yapamadığımız konuşmaları, rüyalarımda yapıyoruz. Uyandığımda, gözlerimi geri kapatıyorum, belki aynı rüya devam eder diye…
Oysa rüyama geri dönmeme gerek yok, ben zaten her gece aynı rüyayı görüyorum. Belki de bu yüzden uyumayı çok seviyorum.
Konuşurken insanların gözlerine bakmayı seviyorum, seni sorduklarında gözlerine bakmadan konuşuyorum. Çünkü dilimin söyleyemediklerini, içimde gizlediklerimi, gözlerimden anlamalarından korkuyorum.
Biz büyükler bir çocuk, iki çocuk büyüttüm diye gururla anlatırız. Oysa ben seninle beraber büyüdüm. Dünyada ki en büyük erdem olan sabrı, seninle öğrendim. İnsanlara bakarken gözlerinin ardındakini görmeyi, sadece gözlerimle değil kalbimle bakmayı, senin sayende öğrendim.Hiç birimiz fani dünyanın baki kiracıları değiliz. Biliyorum ki Cennetin en güzel köşesinde yerin olacak. Güneş gibi parlayan yüzün hep gülsün, gözlerinde yaş olmasın, ömrün annenin ki kadar olsun. Aslında anneler, “Benim ömrüm senin olsun!” der, ama ben biliyorum ki sen bensiz olamazsın.
Çölde kum tanesi, denizde su damlası olmak, ama en güzeli; milyonlarca insan arasında senin annen olmak. Sevmekten korkmadan, söylemekten utanmadığımız, mutlu bir dünyada yaşamak dileğiyle, seni koklayarak öpüyorum koca bebeğim.
Seni çok seven


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.