Öğrencilerin sessiz çığlığı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğrencilerin sessiz çığlığı
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Ara 2019 / Cmt 11:40
/ 6.125 Kez Okundu
| |

Hacı Sevim Yıldız Kampüsü’nde yaşanan ulaşım problemine öğrenciler twitterdan seslerini duyurmaya çalışıyor.

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile Aralık ayı başına kadar ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.

Hacı Sevim Yıldız Kampüsü’ndeki öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamı dışında kalmasından dolayı ücretsiz öğle yemeği hizmeti de verilmemeye başlandı.
Öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamı dışına çıkarılmasından sonra kampüse ulaşım ile alakalı sorunlar baş göstermeye başladı.

KAMPANYA BAŞLATTILAR
Sorunların çözülmemesi üzerine öğrenciler tepkilerini twitterdan başlattıkları #kampüshakkınıarıyor hastagı ile seslerini duyurmaya çalışıyor.

SOĞUKTA BEKLİYORLAR
Öte yandan kırsal mahallelerden gelen öğrenciler ise sabah 7 de okul önünde olduklarını, okulun kapalı olmasından dolayı, soğukta beklediklerini iddia ettiler.

KANDIRILDIKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR
Kayıt döneminde taşıma ile alakalı öğrenci ve ailelilere hiçbir bilgi verilmemesinden dolayı öğrenciler ve velileri kandırıldıklarını düşünüyorlar.











Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.