Öğrencinin Neden Satırla Dolaştığı Açıklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Öğrencinin Neden Satırla Dolaştığı Açıklandı
10 Eki 2015 / Cmt 22:44
/ 5.698 Kez Okundu
| |

Perşembe günü okullar bölgesinde belinde satırla yakalanan öğrenciyle ilgili Milli Eğitimden açıklama geldi.

İnegöl’de Perşembe günü yaşanan ilginç olayda, üzerinde kesici alet bulunduğu ihbarı üzerine okulda çıkan bir öğrenci polis tarafından yakalandı. Öğrencinin üzerinden belinde gömleğin altına gizlenmiş şekilde satır çıktı. Bunun üzerine 17 yaşındaki Mustafa T. Gözaltına alınmıştı.

MİLLİ EĞİTİM ARAŞTIRIP AÇIKLADI

Olayın ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencinin okula satırla nasıl girdiğine ilişkin araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican konunun tamamen yanlış anlaşılma olduğunu ifade ederek bir açıklama yaptı.

SORUŞTURMA YAPILDI

Konu hakkında yazılı açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican şu ifadeleri kullandı: “Haberinizin ardından okul müdürlüğü ile görüşülerek olayın araştırılması talimatı verilmiştir. Bunun üzerine okul müdürü adı geçen öğrenciyi ve öğrenci velisini çağırarak olayla ilgili soruşturma yapmıştır.”

SATIRI BİLETMEK İÇİN ALIP MEZARLIKTA SAKLAMIŞ

“Yapılan sorgulamada öğrenci kesinlikle okula satırı getirmediğini ifade etti. Velisi ise vermiş olduğu yazılı beyanatında; ‘08.10.2015 Perşembe günü basına çıkan oğlumla ilgili haber bizleri ve milli eğitim camiasını üzmüştür. Olay oğlumun evden bilemek için getirdiği satırı bilettikten sonra okula götürmemiş ve hastane mezarlığına koymuştur.”

ÇOCUĞUMUN HATASI

“Akşam okul çıkışı mezarlıktan aldığı satırı çantasına koyacak yerde beline koymasıyla olay farklı yorumlanmıştır. Bu çocuğumun bir hatasıdır. Kabul ediyorum. Ancak hiç kimseyle bir husumetimiz olmadığı gibi bahsedilen satır okul sınırlarına da sokulmamıştır.’ şeklinde ifade etmiştir.”

OLAYIN OKULLA ALAKASI YOK

“Yukarıdaki açıklamalardan da anlaşıldığı gibi bu olayın okulla hiç bir ilişkisi bulunmamaktadır.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.