Okların hedefindeki Raif Demir konuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okların hedefindeki Raif Demir konuştu
28 Ara 2018 / Cum 20:15
/ 28.350 Kez Okundu
| |

İnegölspor yönetimin eleştirdiği Raif Demir yaşanan olayları sadece İnegöl Online’a anlattı. Raif Demir dediklerini ispat etsinler futbolu bırakırım dedi.

İnegölspor yönetimin bugün resmi web sayfasından Raif Demir’i hedef alarak İnegölspor çocuğumu? İnegölspor düşmanı mı başlıklı açıklamada, Raif Demir’in İnegölspor 80 bin TL’lik alacağından dolayı İnegölspor otobüsüne haciz koydurttuğu iddia edilmişti.

İSPATLASINLAR FUTBOLU BIRAKIRIM

Raif Demir’in İnegöl Online’a özel olarak yaptığı açıklamada İnegölspor yönetimine tepki göstererek “Yönetimin yaptığı açıklama tamamen yalan ispatlasınlar futbolu bırakırım. Geçen sene maç başlarından dolayı bana 80 bin TL’lik senet verdiler.  Bende bu seneti kullanarak ev aldım. Kulüp bu senetin ödemesini gerçekleştirmedi müteahhit bir aylık süre verdi. Bu bir aylık sürede de ödeme yapılmadı. Müteahhit ile İnegölspor yönetiminden bir kişi tartışmış yönetici sert yapınca müteahhitte seneti icraya vermiş.”

İFTİRA ATILIYOR

Kendisine iftira atıldığını söyleyen Raif Demir “2012’den beri benim 2 trilyon para kazandığımı söylemişler ispatlasınlar futbolu bırakırım. Çıkarsınlar hesabımı incelesinler olayların benle alakası yok bana iftira atılıyor iftira atılması çok kötü bir şey.”

YÖNETİCİLERE İLETTİM

İcra olayını yöneticilere ilettiğini söyleyen Raif Demir “Ben bu senet olayını bugün yöneticilere ve kulüp müdürüne ilettim. Ben bugün tesislerdeydim oradakilere böyle bir problemin olduğunu söyledim.”
İnegölspor kulübünde para olmadığını belirten Raif Demir “Kulüpte para yok, seneti ödeyememişler ben bunla alakalı detaylı bir açıklama yapacağım gerekirse o müteahhitti bulacağım onu da konuşturacağım. “





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.