Okulda Tavuk Dönerden Zehirlenme İddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okulda Tavuk Dönerden Zehirlenme İddiası
07 Kas 2016 / Pzt 14:26
/ 10.916 Kez Okundu
| |

Ertuğrulgazi ortaokulunda öğrenim gören 4 öğrenci yedikleri tavuk dönerden zehirlendikleri iddiasıyla acil servise başvururken kantin işletmecisi Doğukan Akçora ise öğrencilerin devamsızlık problemi yüzünden böyle bir şey yaptığını iddia etti.

İddiaya göre Yeni Mahalle Mevsim Sokak üzerinde bulunan Ertuğrulgazi ortaokulunda öğrenim gören 4 öğrenci yedikleri tavuk dönerden zehirlendiklerini iddia ederek hastaneye başvurdular.

Yedikleri tavuk dönerden zehirlendiğini iddia eden E.K, M.B, M.K ve Z.B isimli 4 öğrenci acil serviste tedavisi tedavi altına alındı.

İFTİRA ATILDI

Zehirlenme iddiasıyla hastaneye gelen öğrencilerin okulda tavuk döner yemediklerini ifade eden kantin işletmecisi Doğukan Akçora “Bu öğrenciler bugün sabah geldiler benden döner değil hatta kaşarlı tost yediler. Okuldan izin almak için bahane arıyorlardı sabah geldiler yok abi biz hastaneye gideceğiz diye bana söylediler. Sonra geldiler abi biz gittik bakkaldan bir şeyler yedik zehirlendik gibi şeyler söylediler. “

RAPOR ALMAK İÇİN

Rapor almak için böyle bir şey yaptıklarını iddia eden Akçora “Sonra haber olduğunu duyunca şok oldum. Bu öğrencilerin rapor almak için oynadıkları bir oyun bu. Okulda bilinen öğrenciler devamsızlık sıkıntıları var rapor almak için bana iftira atıldı. Kantinden sadece kaşarlı tost yediler hatta 100 TL verdiler bende para üstünü teslim ettim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.